hoe je een master bedroom suite creëren

Stap 1: Brainstorm Samen over Uw Must-Have Elements

Stap 2: Bestudeer de blauwdrukken en Take Metingen

Stap 3: het opstellen van een begroting

Stap 4: Draw A Room Plan

Stap 5: Color Choices

Stap 6: Construction Rampenplan

Stap 7: Installeer Flooring, dan Paint

Stap 8: Breng alle meubels

Om uw master bedroom suite een toevluchtsoord voor de twee van u, grote droom, een plan zorgvuldig en focus op uw meest gewenste elementen maken. Volg de onderstaande deze tips om een ​​master bedroom suite zult u nooit meer weg wilt maken.

Brainstorm met uw echtgenoot of partner over de “must-haves” in uw slaapkamer. Gebruik interieur tijdschriften en boeken aan uw verbeelding vonk. Overweeg een walk-in closet met berging, een luxe badkamer, een terras of een terras, een leeshoek, een king-size bed, of een tafel en stoelen om te dineren ensuite. Handdoek warmers, vergrotende spiegels, en de muur gemonteerde bedlampjes zijn goedkoop luxe. Een verwarmde badkamervloer kan extravagant lijken, maar het zal energiekosten te besparen.

Het kan nodig zijn om extra stopcontacten toe te voegen of te verplaatsen leidingen naar uw master bedroom suite lay-out te bereiken. Misschien wilt u vensters wijzigen of toevoegen van een openslaande deur. U kunt ook de verwarming / airco ventilatieopeningen of vloer registers bewegen. De blauwdrukken zal waardevolle informatie over de vloer en wand constructie, die problemen te voorkomen voordat u begint met de renovatie te bieden. Meet zorgvuldig om ervoor te zorgen dat elke functie die u wilt in uw slaapkamer past in een goed geplande lay-out. Zorg ervoor dat u krijgen elk ten minste 2 van uw hoogste prioriteit in uw slaapkamer.

Uw budget moet alle uw prioriteit items, en hebben een 10 procent kussen ingebouwd voor onvoorziene kosten. Inclusief de kosten van nieuw beddengoed en handdoeken, en gooi versleten beddengoed.

Met behulp van 18 door 24-inch grafiek papier, teken de ruimte op schaal. Omvatten alles, van karpetten tot plafond track lichten over het plan. Laat 2 voeten van de ruimte rond het bed en grote meubelstukken, en let op de plaatsing van ramen, deuren en alle stopcontacten.

Merk op dat koele kleuren zoals blauw en groen, room en wit, een kamer meer ontspannen kunnen maken. Vermijd bruine tinten voor de muren en tapijt in een kamer met voornamelijk houten meubilair. Levendige geel, rood of oranje in uw interieur zal worden stimuleren, zodat het gebruik van deze kleuren in uw slaapkamer te beperken.

Als uw nieuwe master bedroom suite plan behelst de bouw, verhuizen naar een andere kamer in het huis, of verblijven voor korte tussenpozen in een hotel of pension.

Bestel je vloer op zijn plaats, zoals tapijt, hardhout of tegels, dan bedekken met druppel lakens terwijl je de muren en het plafond schilderen.

Bestudeer uw plattegrond zorgvuldig eenmaal meer vóór het binnenhalen van het meubilair. Zorg ervoor dat u blij met de locatie van het bed, tafels, stoelen, en de entertainment-unit zijn, want het is vermoeiend om ze te verplaatsen. Zet beddengoed op het bed onmiddellijk, dus het is klaar om u van harte welkom bij de master bedroom suite is voltooid.