hoe je een metalen bed hoofdeinde met glas te versieren

Stap 1 – Refinish het hoofdeinde

Stap 2 – Zet Op de Glue

Stap 3 – Voeg de Glas

Stap 4 – Afwerking

Als u een oude metalen bed hoofdeinde, die op zoek is naar een beetje verleden haar best, dan kunt u besluiten dat een goede manier om te verbeteren het is om metalen bed hoofdeinde met een glas te dekken. Je hebt een aantal opties als het gaat om het type glas dat u gebruikt om het bord te versieren. U kunt glasparels, die kan worden gekocht in verschillende maten en verwerkt in een patroon, spiegels en reflecterend glas dat aan de uiteinden en kleine stukjes gevormde glas dat ook een decoratief patroon kan worden gebracht kunnen worden aangebracht. Zodra u uw glas, moet u in staat om het te passen op de metalen bed hoofdeinde zonder al te veel inspanning. Ontwerpers worden betaald voor dit soort werk, maar het krijgen van deze klus niet de hulp van een professional nodig als je een aantal fundamentele home improvement vaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is te volgen een paar eenvoudige richtlijnen om het werk snel en gemakkelijk gedaan te krijgen.

De eerste stap is het hoofdeinde refinish. Doe dit door het strippen van de oude vernis, en het aanbrengen van een nieuwe laag. Dit zorgt ervoor dat het metaal achter je glas nieuwe en aantrekkelijke kijken. Maak niet de fout van het verlaten van uw metalen hoofdeinde kijken aftands, en denken een paar stukken van glas op de top gaan zodat het lijkt geweldig te maken, zal het waarschijnlijk maakt net het lijkt alsof je een spiegel boven uw oude hoofdeinde brak en kon niet gehinderd worden om het te ruimen.

Vervolgens moet een laag lijm toe te voegen aan de metalen bord. Dit hoeft niet alleen waar het glas stukken. Sommige lijm kan gewoon op de metalen worden gezet, en laten drogen in blokken en patronen, het voegt een rustieke charme aan uw bed. Zodat de lijm gedeeltelijk drogen, aangezien het moet houvast hebben om ruim van het glas te houden.

Zodra dat is gebeurd, moet u de glazen vrij snel op, voordat het droogt. U kunt uw glas te maken in vormen, in plaats van zoals het maken van een halsketting voor de voorkant van je board, of u kunt gewoon plaats het in een willekeurig patroon. Zorg ervoor dat u te veel lijm te krijgen op de voorkant van het glas, en veeg het snel weg eventuele doet land daar.

Voordat u het project te voltooien moet je ervoor zorgen dat de lijm volledig droog is. U kunt nu uw hoofdeinde terug naar waar het zou moeten zijn, en plaats deze in de juiste positie. U kunt een tweede vernislaag toe over de bovenkant van het glas, hoewel dit afbreuk aan glans.