hoe je een metalen warmwaterleiding aansluiten op een kunststof buis

Stap 1 – Clean Einden van Pipes

Stap 2 – Installeer klem op Transition Couple

Stap 1 – Clean Pipe Ends

Stap 2 – Installeer de koppeling op de Pijp van pvc

Stap 3 – Sluit Koppeling naar Metal Pipe

Als u wilt een metalen warmwaterleiding (zoals ijzer of koper) aan te sluiten op een PVC pijp, moet u een overgang koppeling gebruiken om de verbinding te maken. Een reduceerkoppeling een speciale connector passend dat bestaat uit twee verschillende materialen. Met behulp van een overgang koppeling is niet zo moeilijk, en deze eenvoudige how-to gids zal u alles wat u moet weten.

Gebruik een stuk schuurpapier en reinigen van de randen van de PVC en metalen buizen.

Schuif de klem op overgang koppeling montage op zowel de PVC pijp en stuk metaal pijp die u zal verbinden. Dan, neem een ​​schroevendraaier en draai de schroeven op de klemmen die worden gebruikt om de compressie-afdichting te creëren.

Gebruik een stuk schuurpapier aan het einde van de PVC pijp reinigen, en de staalborstel op de schroefdraad van de metalen pijp te reinigen.

Toepassen PVC primer aan de binnenzijde van de PVC zijde van de koppelaar en ook de buitenste rand van de PVC pijp. Gebruik vervolgens PVC lijm op de koppeling passend bij het stuk PVC-pijp aan te sluiten.

Wikkel teflon tape op de schroefdraad van de metalen buis. Vervolgens neemt u de compressie moer en draai hem op de schroefdraad van de metalen buis. Zodra de moer met de hand vast, neem de verstelbare moersleutel en zet hem in een extra 1/2 slag.