hoe je een natte muur te bouwen, deel 2

Stap 1: Installeer het loodgieterswerk van Drain

Stap 2: Lay Pipe naar Wet Muur

Stap 3: Cement Pipe

Stap 4: Build Stud Framed Muur

Stap 5: Boor Gaten in Studs

Stap 6: Installeer waterleidingen

Het bouwen van een badkamer in de kelder betekent dat de bouw van een natte muur. Dit is geen moeilijke project in techniek, maar het is zeer arbeidsintensief met het afnemen van beton en het graven van een geul voor de draineerbuis. In deel 1 van deze serie, je gepland uit uw muur en kreeg het project begon met het graven van de geul voor de afvoerbuis. In deel 2, zul je de natte muur zelf beginnen met het installeren van de leidingen en het bepalen van de muur.

Beginnend bij de belangrijkste afvoerpijp, moet je erin te snijden voor het installeren van een sectie ‘T’ voor aftakken je natte muur drain. Gebruik de ijzerzaag en snijd er een opening groot genoeg is voor de koppeling. Schoon uit elk van de stukken met het PVC reiniger en de lijm naar buiten van de afvoerleiding en de binnenkant van de koppeling. Bevestig samen en zet opening naar geul natte muur.

Zodra u de koppeling in plaats u vervolgens kunt lay-out van de rest van de PVC-buis, Dry passen de stukken in elkaar, zodat je geen bezuinigingen die nodig zijn kunnen te maken en weten waar de ellebogen en andere koppelingen te plaatsen. Plaats houten palen aan weerszijden hen de juiste helling langs de vloer te geven. Denk aan de ¼-inch helling voor elke voet.

Nadat u alle aanpassingen aan de leidingen hebben gemaakt en ontluchten, gebruik maken van de stofzuiger en de PVC cement en zet elke sectie. Zorg ervoor dat u een opening in de buurt van de natte muur waar het zal worden langs een stud, zodat u kunt veilig achterlaten.

Met basic 2×4-inch framing technieken die u kunt nu bouwen van uw natte muur. U moet een bovenste en onderste plaat te gebruiken. De bodemplaat moeten worden beveiligd met metselwerk nagels. Je moet ook een plaat die is te gebruiken in twee delen om de ruimte die nodig is voor de afvoerbuis te maken.

In ord ER voor de afvoerbuizen te reizen naar de armaturen in uw kelder badkamer die u nodig heeft om gaten te boren in de studs. Deze gaten moeten niet veel groter dan de draineerbuis zijn. Gebruik een boor met een gatenzaag eraan verbonden en boor het gat in het midden van de tap. Vergeet niet om elke stud te meten om een ​​standaard helling naar de leiding te houden.

Bepaal het sluit warm en koud aanvoerlijnen naar de natte al en installeren een afsluitklep op dat punt. Run nieuwe koperen leidingen aan de muur. Boor kleine gaatjes voor de buis om door uit te breiden. Nagel in een aantal beschermende bekledingen in het gat en zet de leidingen naar de plaats waar de inrichting zal worden gevestigd. Gebruik wat flux op het uiteinde van de leidingdelen en warmte met een fakkel. Zodra het wordt verwarmd, raakt met enkele soldeer aan de pijp af te dichten.