hoe je een omheinde patio te bouwen

Stap 1: Het meten

Stap 2: Opstellen van een Plan en Gather Vergunningen

Stap 3: Begin Framing

Stap 4: Sheetrock

Stap 5: Ramen en Deuren

Stap 6: Afwerking

Het omzetten van uw terras tot een ingesloten patio kan uw comfort te verhogen, zodat u meer tijd buitenshuis door te brengen. Met een behuizing, zul je geen zorgen te maken over de hoge hitte of vochtigheid, en kan nog steeds genieten van de schoonheid van uw tuin, ongeacht de weersomstandigheden zoals regen of sneeuw. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor een besloten patio ruimte. Als je het geld hebt, met een aannemer om te zetten het terras in een serre is een goede optie. Als u liever de ruimte zelf omsluiten, kunt u met slechts enkele eenvoudige materialen, de tijd, en een beetje know-how.

U moet om te beginnen met het verzamelen van verschillende metingen. U wilt de totale oppervlakte van de veranda die zal worden ingesloten meten. Meet de breedte, hoogte en lengte. Het is ook een goed idee om te meten voor Windows dat je gaat zo goed te installeren. Voor vergunning doeleinden, ga je nodig hebt om de afstand van de stoeprand of eigendom lijn om de behuizing te meten.

Maak een blauwdruk van de behuizing, en schalen. Maak een aantal schetsen van wat u zoekt, en zorg ervoor dat u alle van de schetsen te schalen. De schetsen en blauwdruk zal zijn wat je nodig hebt om mee te werken, en de vergunningen afdeling van uw lokale overheid planbureau moet deze zien om de vereiste bouwvergunningen af ​​te geven.

Vind de studs die al op zijn plaats tegen het huis zijn. Begin uw framing hier. U kan nodig zijn om wat extra steunbalken toe te voegen als je werkt rond de omtrek. Zoals u het frame, zorg ervoor dat u framing voor ramen en deuren die je gaat om later te installeren. De aanwijzingen die bij uw set kwam zal de beste manier om het frame voor de stabiliteit te schetsen.

Zodra het frame op zijn plaats is, kunt u beginnen met de gipsplaat te zetten. Dit moet worden opgehangen aan de balken en steunbalken. De gipsplaat kan worden genageld met een speciale sheetrock nagels, of u kunt sheetrock schroeven en gebruik je boor om het proces te versnellen. Het hebben van uw vriend zal van pas dit deel van het werk veel gemakkelijker.

Zodra de sheetrock op zijn plaats is, kunt u beginnen met de ramen en deuren te hangen in het frame. Als u problemen ramen professioneel geïnstalleerd, laat het omlijst raamopeningen alleen. U kunt deze afdekken met plastic tot het venster installateur komt.

Vanaf hier kunt u een elektricien in te komen tot elke verkooppunten en tanks u wilt draad. U kunt schilderen het interieur, en de afwerking van de buitenkant ook.

Bijvoeging van een patio is een uitdagende baan. Als je nog nooit een groot project als dit heb gedaan, is het best om een ​​aannemer omgaan. Als je een beetje ervaring, het is nog steeds geen slecht idee om een ​​professionele hebben op afroep om eventuele vragen te beantwoorden of helpen als je het nodig hebt.