hoe je een outdoor aanrecht te bouwen

Stap 1 – Template

Stap 2 – Formulieren

Stap 3 – Meng

Stap 4 – Seal

Meer tips

Een outdoor aanrecht is het belangrijkste onderdeel van een outdoor keuken, en is een geweldige manier om uw achtertuin te genieten in de zomermaanden. Het installeren van een outdoor aanrecht is niet een project dat is buiten het bereik van de meeste huiseigenaren.

Maak een sjabloon voordat je het aanrecht buiten te installeren. Wanneer de blauwdruk, laat een 1/8 inch gat tussen het werkblad en de wand, indien het werkblad tegen een wand wordt geplaatst.

Construct formulieren voor de betonnen aanrecht. Dit kan gedaan worden in een workshop voordat u de werkbladen te installeren. Maak de formulieren sterk, maar gemakkelijk te verwijderen nadat het beton verhardt.

Met een mengen toverstaf, roer het beton. Combineer het zand, kleine steentjes, kleur en water in een betonmixer. Giet het beton in de vorm en laat uitharden.

Met behulp van shims, vast te stellen eventuele onvolkomenheden die in het beton in elke sectie. Dit is belangrijk omdat wanneer het beton sets en behandelingen, sommige delen kunnen niet goed uitgelijnd als ze onvolkomenheden bevatten. Dit is de reden waarom het belangrijk is om het aanrecht met shims niveau om een ​​glad en egaal oppervlak te creëren. Kalefateren om lekken te voorkomen.

Sluit de beton, zodat voedsel en vloeistof van het oppervlak niet een keer heeft vlekken in gebruik. Gebruik een sealer ontworpen voor beton. Houd in gedachten dat je een bepaalde tijd moet wachten voordat de sluitmachine aan het beton. Nadat u de verzegeling hebt toegepast, specie de naden.

Als u wilt kleur toe te voegen aan het beton, gebruik maken van een poeder of vloeistof pigment. Dit wordt toegevoegd aan het betonmengsel alvorens het beton in de formulieren, of u kunt het verspreiden terwijl het beton sets.

Houd in gedachten dat zeehondenjagers niet altijd eeuwig duren. Bovendien hebben sommige zijn niet bestand tegen krassen of hittebestendig. In veel gevallen moet je blijven sealer toepassen elke keer even. Hoewel zeehonden te houden vlekken weg, is het nog steeds mogelijk om beton te worden gekleurd.

De taak van het mengen, gieten, afwerking, en vlekken beton kan een beetje lastig. Plan vooruit voor aanvang van het project om te voorkomen dat het maken van fouten.

Het is niet aan te raden om de aanrechtbladen in een andere locatie giet en verplaats ze naar de keuken. Dit komt omdat beton zeer zwaar en makkelijk te laten vallen. Het is ook bekend te kraken nadat is in place.

Giet het beton in de gewenste locatie van de keuken, dus het is makkelijker om de problemen met de concrete kraken en breken te voorkomen. Dit is belangrijk als je een gladde afwerking voor uw outdoor keuken willen.