hoe je een plat dak garage om te zetten in een schuin dak

Stap 1 – Verwijder plat dak

Stap 2 – Trussen

Stap 3 – Multiplex

Stap 4 – Dakbedekking

Stap 5 – Gable Ends

Een plat dak garage is niet het beste ding op een structuur te hebben als het is onderworpen aan het bundelen van water en sneeuw. Het veranderen van de garage naar een schuin dak neemt het werk, maar zorgt voor meer bescherming en meer ruimte in de garage. Het is geen gemakkelijke taak, en vereist minstens twee personen, maar de resultaten zijn de moeite waard, en je hoeft geen uitgebreide kennis van timmerwerk om het te doen.

Voordat je goed kunt meten voor u schuin dak moet je de oude platte dak te verwijderen. Opstijgen elke gordelroos en bekleding, gevolgd door de multiplex van het dak en de teruggooi. Inspecteer de structuur die overblijft voor verrotting van het hout. Als alles goed dan kun je verder gaan. Besteed aandacht aan de afstand tussen de balken en er zeker van dat ze kunnen het gewicht te houden.

De eenvoudigste manier om het platte dak garage met een schuin dak te vervangen is om geprefabriceerde dakspanten gebruiken. Meet de breedte van de garage om te weten hoe lang je ze nodig zijn, en tellen hoeveel balken er langs de lengte. Je moet over een truss te zetten over elke tweede dwarsbalk.

Start door een truss aan de voorzijde van de garage. Je moet aan te sluiten op de muur structuur en balken met grondplaten die zijn vastgeschroefd op zijn plaats. Na deze zet nog een ander dak truss op twee balken weg, met behulp van dezelfde methode. Sluit de twee in de nok van kracht. Doorgaan met spanten toe te voegen totdat u de andere kant van de garage te bereiken. Als u nodig hebt om het werk ‘s nachts te verlaten, bestrijken het gehele dak met zeilen.

Voor afdekking van het dak met multiplex je nodig hebt om te meten en te snijden multiplex voor de kopgevels. Bevestig de schroeven aan de zijkanten van de dakspanten. Zodra je dit hebt gedaan, hebben betrekking op de dak met triplex, het snijden van de platen waar nodig en hameren op zijn plaats op het dak spanten. Op dit punt uw flat garage dak heeft genomen op een geheel nieuwe vorm.

Met het hellend dak op zijn plaats, nu je nodig hebt om het te bedekken. Begin met tarpaper, loopt deze op rollen over de lengte van garage en opwerken naar de top. Ervoor zorgen dat het vlak, spijker op zijn plaats. Dit zal waterdicht maken voor de multiplex. Over deze zul je nodig hebt om de gordelroos te plaatsen, weer op te werken in de richting van de piek en afwerking met nok shingles om water te waarborgen niet in te voeren vanaf de top.

Het zadeldak is nu bedekt, maar de verhoogde kopgevels zijn nog kaal multiplex. Om ze af te maken die je nodig hebt om ze te bedekken op dezelfde manier dat de rest van de garage is bedekt, meestal met spooraansluiting. Deze is eenvoudig te installeren direct boven multiplex. Compleet door priming en schilderen van de gevelbeplating en het platte dak garage is getransformeerd.