hoe je een propaan open haard schoon te maken

Stap 1 – Setup

Stap 2 – Het reinigen van de Pilot Tube

Stap 3 – Het schoonmaken van de schoorsteen

Stap 4 – Het schoonmaken van de open haard

Stap 5 – Afwerking Up

Als u een open haard propaan naar andere vormen van open haarden te vergelijken, zul je merken dat ze zijn veel gemakkelijker te reinigen en te onderhouden. Propaan brandwonden zeer schoon en laat enkele rommelige afval achter, het maken van haarden die gebruik maken van het veel minder gereinigd. Echter, propaan open haarden vereisen nog steeds het schoonmaken van tijd tot tijd. In het bijzonder is het belangrijk om de waakvlamelement een open haard propaan helder en schoon te houden. Een vuile piloot montage op een propaan open haard zal leiden tot veel problemen, zoals verminderde efficiëntie en betrouwbaarheid. Gelukkig is het mogelijk om uw eigen propaan open haard schoon te maken. De volgende moet je alles wat je moet weten om het te doen.

Vóór het reinigen van uw propaan open haard, is het belangrijk dat de levering van gas uit te schakelen. Schakel de waakvlam als het niet uit reeds. Vervolgens schakelt u de levering van gas aan de belangrijkste aanbod ventiel.

Voordat u doorgaat, wacht op alle onderdelen in uw propaan open haard volledig te laten afkoelen.

Zodra alles is afgekoeld, kunt u beginnen met het schoonmaken van de piloot buis. Lokaliseren van de piloot buis moet redelijk eenvoudig zijn, want het is de plek waar je waakvlam komt wanneer deze is ingeschakeld. Zodra u uw piloot tube hebt gevonden, neem je fles met samengeperste lucht en gebruiken het recht naar beneden de piloot buis. Dit zal helpen duidelijk uit vuil, stof en roet die binnen kunnen zich ophopen, het maken van uw waakvlam onbetrouwbaar.

U kunt het grootste deel van het roet en vuil dat zich ophoopt in uw rookkanaal vrij gemakkelijk te verwijderen. Pak je bezem en zet het op uw rookkanaal. Je moet in staat zijn om een ​​groot deel van het roet te verwijderen door uw bezem rond te bewegen.

Na het reinigen van het rookkanaal, moet u een ophoping van roet uit de binnenkant van uw haard te verwijderen.

U kunt de roosters en andere blootgestelde metaal met uw plamuurmes schoon te maken. Gebruik het om af te schrapen een harde buildups roet die u kunt vinden. Dit moet gelden voor de meeste oppervlakken in het interieur van uw haard. Echter, moet extra aandacht besteden aan de hoeken, en de roosters en andere metalen onderdelen.

Zodra je dit hebt gedaan, kunt u alle losse roet met een stofzuiger bijlage te verwijderen. Ga over het gehele interieur van uw haard. Wanneer u klaar bent, moet het roet van uw rookkanaal en vanuit buildups op het interieur van uw haard worden gegaan, waardoor eventuele problemen die zichtbaar en duidelijk blijven.

Ga over de gehele open haard met een vochtige spons om eventuele roet die te sterk was verbonden aan worden verwijderd door met een stofzuiger te verwijderen. Dit zal ook verwijderen van propaan resten.

Zodra je klaar bent met het verwijderen van roet en residu met je spons, afdrogen het interieur van uw propaan open haard met uw schone handdoek. Dit zal alles wat uw spons achtergelaten te verwijderen, en het ook heel duidelijk maken als je geen vlekken hebben gemist. Als u hebt, kunt u herhaal de vorige stappen om ze schoner te krijgen.