hoe je een rem terugstelveer veranderen

Stap 1 – Het verwijderen van de Lente

Stap 2 – Het installeren van de New Spring

Het veranderen van de veer op een rempedaal is niet een complexe klus. Je zult in staat zijn om het te beheren in slechts een paar minuten met gemeenschappelijke instrumenten gevonden in de meeste gereedschapskisten.

Om de herhaling lente te verwijderen, moet u werken met de auto open deur, geknield op de grond naast de bestuurdersruimte. Zoek de veer achter het rempedaal.

Om de veer te verwijderen, het rempedaal. Dit zal de veer samen. U moet uw punttang te nemen en haak het ene uiteinde van de veer. Neem druk van het rempedaal, haal vervolgens de andere kant. Gooi het oude veer.

Om de nieuwe lente te installeren, het rempedaal weer, haak vervolgens het ene uiteinde over het gat in de buurt van het lichaam van het compartiment. Neem het andere uiteinde in uw punttang. Trek de lente tot je het einde kan de draad door het gat op het pedaal. Neem de druk van het pedaal en controleer of het terugkeert naar de juiste positie. Trap het rempedaal om te controleren of het goed werkt. Als laatste test, neemt u de auto voor een korte proefrit.