hoe je een roestige douche Rod schoon

Stap 1 – Bevestig de Rod

Stap 2 – Veiligheid Gear

Stap 3 – Schuurpapier of staalwol

Stap 4 – Metal Etching Solution

Stap 5 – Primer en Paint

Stap 6 – Even laten drogen en Rehang

U kunt roest verwijderen uit een douche Rod om geld dat anders zou kunnen worden besteed aan een vervanger op te slaan. Zelfs als een douche Rod is bedekt met roest, daaronder is een frisse laag van metaal. Het schoonmaken is het gewoon een kwestie van de invoering van de energie om de staaf te kijken weer als nieuw. Een paar gereedschappen en sommige elleboog vet zijn alles wat je nodig hebt om een ​​oude glijstang transformeren in een glanzende nieuwe badkamer armatuur.

Met het oog op de douche Rod van ploeteren, terwijl u de roest verwijderd te houden, moet je om het te beveiligen. Open uw bankschroef en vergrendelen in de douche Rod in het midden. Wees voorzichtig niet aan te scherpen het te veel of anders de metalen kon buigen.

Draag een veiligheidsbril en lederen werkhandschoenen om de roest van de douche staaf te verwijderen. Fijne deeltjes kunnen in uw ogen en de olie uit je handen kon eigenlijk verhogen later roesten. U kunt er ook voor kiezen om een ​​masker te dragen.

Zowel om de zware korrel schuurpapier of staalwol rond de omtrek van de staaf en enigszins krachtig malen heen en weer over de roest. Houd een stevige grip. Afhankelijk van de dikte van de rust, kan dit even duren. Na wat werk, zal het grootste deel van de roest af te komen, het onthullen van een glimmende metalen oppervlak onder. Beweeg de stang in de bankschroef als nodig is om de gehele lengte bereikt.

Als het schuurpapier en / of staalwol niet werken om alle roest overwegen om een ​​hoeveelheid metaal etsoplossing die werkt om deeltjes strippen met behoud van het basismetaal. Zeker draag handschoenen voor. U kunt zelfs op een paar latex handschoenen onder je werkhandschoenen omdat leer is poreus. Nadat je het toepast, laat het werken volgens instructies van de fabrikant en het hergebruik van de staalwol.

Als je gewoon wilt een basis metaal, nieuw scheen glijstang, is er geen noodzaak om verder te gaan. U kunt wensen om het metaal uit toekomstige roest te beschermen door priming en schilderen. Spray metaal primer werkt het beste. Doe dit buiten of in een goed geventileerde ruimte. Volg de primer met een spray op metaal verf, zoals Rust-Oleum.

Na elke spray op verf is toegestaan ​​om te drogen, weer vast het douchegordijn ringen aan de stang en hang het weer boven het bad.

Wat was vroeger een verroeste stuk metaal is nu een nieuw uitziende glijstang. Het kost je niets, behalve voor een van de reparatie materialen die u moest kopen. In de toekomst, als je hebt besloten om het te laten als bare-metal, draaien sommige staalwol overheen wanneer de kleinste hoeveelheid roest verschijnt. Als u de stang geverfd, wordt deze beschermd tegen water corrosie lang. Het zal niet te worden herschilderd, totdat je begint te merken verf afschilferen afstand.