hoe je een roestvrij stalen vaatwasser schoon te maken

Stap 1: Verwijder en reinig de Racks

Stap 2: Maak de Seal

Stap 3: Maak de binnen- en buitenkant

Stap 4: Maak de Spinning Arm en Drain

Stap 5: Installeer de afwasmachine Components

Een roestvrij stalen vaatwasser is een uitstekende keuken apparaat dat is glanzend en elegant. Maar zoals bij elk roestvrijstalen keuken apparaat, een roestvrij stalen vaatwasser is kwetsbaar voor water strepen en vingerafdrukken. Een roestvrijstalen vaatwasser worden gepolijst en gereinigd van binnen en buiten. Hier zijn de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies over hoe je een roestvrij stalen vaatwasser te reinigen.

Verwijder de onderste en bovenste rekken van roestvrij staal vaatwasser door voorzichtig te schuiven het rek en de opheffing van het uit zijn plaats. Verwijder het zilverwerk mand ook. In een gootsteen gevuld met heet water en tien druppels afwasmiddel, dompel de rekken grondig. Schrob de rekken met behulp van een borstel. Dry-wipe met keukenpapier. Herhaal dezelfde procedure voor het reinigen van het zilverwerk mand.

Het zegel is een ring gemaakt van rubber zich in de deur van uw RVS vaatwasser. Maak de afdichting met je tandenborstel gedoopt in heet water met afwasmiddel. Laat de afdichting drogen.

Reinig de binnen- en buitenkant van uw roestvrij staal vaatwasser. Om dit te doen, spuiten keuken cleaner op een papieren handdoek en veeg de boven-, onder-, zijkant, achterkant en deur gedeelte van uw roestvrij staal vaatwasser.

De draaiende arm een ​​propeller-achtig apparaat aan de onderkant binnenzijde van roestvrij staal vaatwasser. Schoon met de papieren handdoek en keuken schoner. Inspecteer en verwijder eventueel vuil zich in de draaiende arm. Controleer de afvoer voor klompen en verwijder als die er zijn.

Monteer de vaatwasser onderdelen in de volgorde waarin je ze verwijderd. Zorg ervoor dat de rekken, spinning arm en afdichting droog zijn alvorens ze terug in uw roestvrij staal vaatwasser.