hoe je een schapenvacht tapijt reinigen

Stap 1 – Clean Away Loose Dirt

Stap 2 – Was de Deken

Stap 3 – Condition de Deken

Stap 4 – Hang Dry

Stap 5 – Bescherm uw Rug

onderwerpen

Schapenvacht tapijten, hoewel pluche en zacht, kunnen ze snel verzamelen puin en vuil. In plaats van geld te besteden voor een schonere elke keer uw Ierse schapenvacht tapijt vuil, gebruik dan deze handige informatie te reinigen en te beschermen voor de komende jaren; Disclaimer:. Je moet speciale aanwijzingen van de fabrikant te volgen alvorens met een van de onderstaande stappen. U kunt ook een controle ter plaatse te doen om geen van de in dit project zal uw tapijt schaden producten te garanderen.

Ten eerste, zich te ontdoen van al het losse vuil op het tapijt door opknoping het op een waslijn. Borstel het tapijt, terwijl met tussenpozen schudden. U kunt de achterkant van het tapijt te verslaan knock off nog meer vuil.

De beste plek om uw schapehuiddeken te wassen in de wasmachine. Als uw machine is niet groot genoeg is, breng uw tapijt om een ​​wasserette met een grotere machine.

Weken dienen de rug ten minste 10 minuten in de shampoo oplossing verborgen vlekken naar boven te halen. Als je slecht vlekken, laat de deken om langer te genieten;. Dan was uw tapijt op een middellange lage stand. Als u een hoog rendement machine, wassen in koud water.

Om de haren zacht aan te houden, gebruik dan een schapenvacht conditioner in de laatste spoelbeurt. Gebruik indien mogelijk een extra spoelcyclus om alle zeep en conditioner uit het tapijt te krijgen.

drogen nooit uw tapijt met warmte. In plaats daarvan laat het drogen te hangen. Winderig, koud weer is het beste. Als u niet dit weer, dan kunt u het tapijt binnen te hangen en gebruik maken van een vloer ventilator om het droog te blazen.

Borstel het tapijt als het droogt, af bewegen van het rond de huid zacht en flexibel te houden.

Om uw tapijt vrij van toekomstige vlekken te houden, spuit het rijkelijk met een beschermende spray, zoals Scotch Guard. Dit zal helpen om de rug tegen vlekken instelling in de vezels te beschermen.

Of u uw tapijt te behandelen of niet, moet u uw schapenvacht minstens twee keer per jaar schoon te houden van nieuwe op zoek naar meer.