hoe je een schroef schijf converteren naar een kettingaandrijving garagedeuropener

Stap 1 – Maatregel

Stap 2 – Verwijdering

Stap 3 – Maatregel

Stap 4 – Installeer

Een kettingaandrijving garagedeuropener is heel anders dan die van een schroef aandrijving opener. Echter, het komt in feite neer op een kwestie van voorkeur zo ver als wat u verkiest. Ze hebben allebei hetzelfde werk doen en zijn meestal zeer veilig te gebruiken. U vindt echter dat een kettingaandrijving garagedeuropener is de minst dure uit alle van de drie belangrijkste types van garagedeur openers. Het opent de deur met die van een keten, bijna als een fietsketting. Wilt u de overstap te maken van een schroef aandrijving aan een kettingaandrijving garagedeuropener, is het niet een heel moeilijk ding om te doen.

U moet de volledige lengte van de ketting aandrijfsamenstel te meten. Meet vanaf de power-head montage ter plaatse tot aan de ketting aangedreven rail montage. Ook het meten van de bestaande schroef aandrijfsamenstel. U moet meten tussen de montagebeugel voor het spoor, evenals de montagegaten die op de motorkop. Zodra u de metingen, markeren het plafond met je potlood, zodat u de volledige lengte van de ketting aandrijving zal hebben.

Begin met het nemen van de schroef schijf garage opener. Er zal een bout aan de bovenzijde van de beugel dat eerst met de verstelbare moersleutel en aansluiting zal verwijderen. Wanneer u het losdraaien bodem bout de rail montage’s, zorg ervoor dat u de bout en moer bevestigd vertrekken. Van daar, verwijder de deur arm die zich op het vervoer van de schroef aandrijving. Haal de stekker uit het hoofd, alsmede alle infrarood sensor draden. De bouten die in de bevestigingsbeugel moet worden verwijderd. U kunt dan van de losgemaakte bouten en laat de rail einde te maken aan de grond.

Kijk voor de montage hoek van de motorkop dat is nog steeds op het plafond van de garage. U moet de montagebeugel af te nemen voor de schroef aandrijving. Lees de instructies voor de kettingaandrijving, zodat u een goed idee van de hoogte dat uw nieuwe rail montage zal moeten krijgen. U heeft dan te meten, van de montagehoogte helemaal naar beneden op de grond. Lees de instructies om de juiste hardware weten te gebruiken om de railbevestigingsbeugel aan de wand te krijgen.

Verkrijg de rail van de ketting aangedreven garagedeur montage beveiligd uw railbevestigingsbeugel. Ingevoegd een bout in de onderste opening van de montage-racket. Zonder vast te draaien, zet een moer op de bout. Klik hier voor de assemblage getild stevig op zijn plaats en zet de motorkop in de bevestigingsbeugel. Van daar, sluit u de wagen naar de deur arm en draai iedere infrarood sensoren weer aan. U bent nu klaar om aan te sluiten in de ketting aangedreven garagedeuropener.