hoe je een speksteen gootsteen schoon te maken

Stap 1 – Opstellen

Stap 2 – Het schoonmaken van de speksteen Sink

Stap 3 – Omgaan met hardnekkige vlekken

Als uw speksteen gootsteen enig nut ziet, zal het uiteindelijk vies. Gelukkig speksteen is een duurzaam materiaal en is gemakkelijk te reinigen. Door het gebruik van deze technieken, kunt u uw speksteen vlek vrij te houden.

Om te beginnen, meng een paar druppels van gewone afwasmiddel in een emmer warm water. Roer de ingrediƫnten tot ze een schuim.

Dompel je spons in het mengsel van warm water en afwasmiddel. Gebruik de spons om het mengsel van toepassing zijn op uw gootsteen. U kunt uw gootsteen schrobben relatief hard, zolang je niet beschikt over een schuursponsje gebruiken. Richt uw inspanningen op vlekken, verkleuringen en grime. Je moet in staat zijn om ze volledig te verwijderen met dit eenvoudige mengsel en een beetje werk. Als u klaar bent, spoel het zeepwater weg.

Soms zal je speksteen gootsteen vlekken die niet kunnen worden verwijderd door wassen met water en zeep te hebben. In dergelijke situaties, kunt u de vlekken met chemische verf stripper te verwijderen. Breng een kleine hoeveelheid met een handdoek, wacht dan een paar minuten voordat vegen het weg.