hoe je een toilet overloop buis te veranderen

Stap 1 – Bereid

Stap 2 – Verwijder Bolt

Stap 3 – Onderdelen vervangen

Stap 4 – Monteer

Als je nog nooit een overloopbuis zijn gewijzigd, kan de taak moeilijker dan het werkelijk is lijken. Volg deze stappen door het proces met gemak te krijgen.

Schakel de watertoevoer naar het toilet door de knop op de achterkant van het toilet is rechtsom. Spoel daarna het toilet en gebruik maken van een oude doek om het overtollige water in weken.

Er wordt een 2-inch bouten aan de bodem van de tank voor het spoelventiel zijn. Gebruik een sleutel om het los te maken, dan eindigen los te draaien met uw vingers. Nadat u de bout hebt losgemaakt, kunt u de tank uit de kom te tillen.

Vervang alle benodigde onderdelen. U kunt een vervangende overloopbuis, evenals de andere delen, op een lokale hardware winkel. Neem enkel de overloop buis terug waar je het oude stuk verwijderd. Gebruik lichte druk om een ​​goede pasvorm te maken zonder schade.

Nu u de nieuwe overloopbuis hebt geïnstalleerd, kunt u alles weer in elkaar gezet in de tegenovergestelde manier waarop je het kostte uit elkaar. Zorg ervoor dat u niet de waterbron weer aan te zetten tot alles is aangesloten en veilig.

Ten eerste zet de slang weer onder het toilet, zet hem dan weer met de bouten. Draai de watertoevoer weer op door het bewegen van de knop in een tegen de klok richting, maar doen dat langzaam explosief hoge waterdruk te vermijden. Het toilet zal beginnen langzaam te vullen; wachten totdat het volledig afgewerkt vullen voordat je iets anders mee doen. Test het toilet om te controleren of het goed werkt.