hoe je een torentje te zetten in een stoel bij het raam

Stap 1: Prep de kamer

Stap 2: Meet voor uw Seat

Stap 3: Meet the Wood

Stap 4: Sluit de Wood Together

Stap 5: Aansluiten op de Muur

Stap 6: Verf en Covers toevoegen

Als u een ouder huis, kunt u een torenkamer en je misschien niet weet wat te doen. Een goede oplossing is om te zetten in een kamer met een torentje stoel bij het raam. Je kunt je afvragen hoe dit te doen. Het kan lastig zijn, maar als je een plan hebt, kan het een groot verschil maken voor de ruimte die u werkt te maken.

De kamer gaat veel te hebben gedaan om het terwijl u werkt op uw stoel bij het raam. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de kamer klaar voor het werk dat je daar gaat doen krijgen. Neem alle van de dingen die je kunt de kamer uit. Dit betekent dat al het meubilair en alle foto’s op de muren. U kunt ook besluiten om de gordijnen te nemen uit de ramen om schade te voorkomen. Kunststof kan worden gebruikt om de items die niet kunnen worden verwijderd en de vloer bedekken.

U moet de juiste maten voor de zetel die u bouwt hebben. Dit betekent dat je zal moeten extra voorzichtig zijn wanneer u krijgt deze metingen. Beschouw ze doen meer dan eens om ervoor te zorgen dat het juist is. Het laatste wat je wilt is om een ​​stoel die niet goed past hebben.

Het volgende ding dat u zult willen doen is om de stukken hout die u gaat gebruiken te meten. Neem de tijd, zodat alle onderdelen goed zal passen en er zal niet later zijn enige problemen. De basis voor de zitting moet een frontpaneel, twee zijpanelen en een top die kan opvouwen zijn. Dit kan helpen de opslag in de kamer te verschaffen.

Zodra je alles hebt gesneden en klaar is, kunt u de stukken samen aan te sluiten op de stoel bij het raam Dit kan gedaan worden met schroeven of spijkers te vormen. U kunt ook besluiten om houtlijm te gebruiken met het zo dat het extra hold. Dit is optioneel, maar het kan iets dat je besluit om te overwegen.

Zodra de stoel is samengesteld, kan worden aangesloten op de wand. Een goed idee is om bouten of schroeven om de stoel te verbinden met de wand onder het raam. Dit maakt het sterk en klaar voor gebruik te maken.

Nu de stoel is bevestigd aan de wand, kan het hout worden geschilderd. Je kunt ook het hout voordat u het zitje aan de muur als je wilt. De bekleding van de top en de kussens kunnen ook worden toegevoegd. Dit zal de stoel comfortabel en leuk om te zitten in te maken.

Dat is alles wat er is aan de bouw van een grote stoel die u kunt gebruiken voor een lange tijd te komen. Neem de tijd om echt te ontwerpen van een stoel die het beste werkt voor uw omgeving. Op die manier zul je blij mee.