hoe je een travertin wastafel schoon

Stap 1 – Routineonderhoud

Stap 2 – Het schoonmaken van de Gootsteen

Stap 3 – het voorkomen van schade

Een travertijn sink kan een zeer stijlvolle visuele aanvulling op elke badkamer zijn. Echter, travertijn is iets moeilijker te onderhouden dan andere materialen. De volgende instructies moeten uw travertijn wastafel in de best mogelijke conditie te houden.

U kunt uw travertin wastafel vrij te houden van kleine, geleidelijk opgebouwde vuil door het regelmatig schoon met een zachte, licht vochtige doek. Echter, als je probeert te maken een uiterst vieze spoelbak weer schoon, kan dit een verspilling van tijd. Zodra uw spoelbak is weer schoon, maar je kunt jezelf een hoop werk door dit regelmatig te doen.

Gebruik een reiniger die is speciaal ontworpen voor travertijn. Zure reinigingsmiddelen beschadigen travertijn, en als gevolg daarvan moet je daar geen gebruik van. Gebruik uw stofzuiger naar keuze met een zachte spons of borstel. Zorg ervoor dat u niet te hard te schrobben, terwijl je nog steeds de travertijn kunnen krassen. Zodra u klaar bent, weg te spoelen de stofzuiger.

Als je iets schadelijk is voor het materiaal morsen in uw gootsteen, kunt u een minimum te beperken of zelfs te voorkomen dat de schade die optreedt door het onmiddellijk af te vegen up. Door dit te doen, kunt u problemen zoals etsen voorkomen.