hoe je een wasmachine te veranderen op een douchekraan

Stap 1: Sluit de Water Supply

Stap 2: Laat de Water

Stap 3: Verwijder het handvat

Stap 4: Verwijder de moer

Stap 5: Verwijder de schroeven en Wasmachine

Stap 6: Koop een nieuwe Shower Washer

Stap 7: Vervang de Washer

Stap 8: Plaats de schroeven

Stap 9: Plumber’s Putty

Stap 10: Sluit de kraan Stem

Stap 11: Open de waterinlaatklep

Als u merkt dat het water voortdurend lekt uit uw douche, is het misschien tijd om de douche wasmachine veranderen. De wasmachine in uw douche kraan zou kunnen krijgen versleten of beschadigd als gevolg van normale slijtage, dus je moet het te vervangen zo snel mogelijk. In plaats van het aanroepen van een loodgieter aan het werk te doen en het betalen van hem, kunt u het werk zelf te doen en wat geld besparen. Met de juiste set van tools en onderdelen, met inbegrip van deze gids, zult u in staat om de ring te veranderen op de douchekraan.

Sluit de watertoevoer naar de douche kraan. Als u niet beschikt over een individuele afsluitklep voor de douche kraan, moet u uitschakelen van de netspanning bij u thuis.

Open de kraan om drain het resterende water dat nog in de douche kan zijn.

Verwijder de hendel uit de steel van de kraan.

U kunt een beetje van kruipolie gebruiken om de moer los te maken, en gebruik vervolgens de tang om de moer van het wapenschild volledig te verwijderen.

Gebruik de schroevendraaier en verwijder de schroeven van de kraan steel. Zodra de schroeven zijn uit, zul je in staat zijn om de douche wasmachine te verwijderen. Verwijder de ring en houd het apart.

Koop een nieuwe wasmachine voor uw douche. U kunt de wasmachine aan de lokale hardware winkel te nemen en krijgen een vervanging. Zorg ervoor dat de nieuwe wasmachine is dezelfde grootte als degene die je net uit de douche kraan verwijderd.

Vervang de wasmachine door de invoering van de nieuwe wasmachine op zijn plaats.

Vervang de schroeven van de kraan steel één voor één. Gebruik de schroevendraaier om de schroeven vast te draaien.

Gebruik de loodgieter stopverf aan de onderkant van het wapenschild. U moet slechts een kleine hoeveelheid, niet te veel te gebruiken.

Sluit de kraan steel en handvat en de kraan opnieuw te installeren.

Nu kunt u het water ventiel voor de kraan of de belangrijkste levering klep, welke u uitgeschakeld openen. Open de douchekraan en controleer de douche, maar moet nu goed moeten werken.

Dat is alles wat je moet doen om de douche wasmachine te veranderen. De baan is niet te moeilijk, en je kunt het zelf doen. Het is niet een baan die veel van uw tijd zal nemen, en u zult wat geld te besparen.