hoe je een wijnopslag rek te bouwen voor uw keuken

Stap 1: Het maken van de Cut

Stap 2: Het boren van de gaten

Stap 3: Schuren en Drilling

Stap 4: Verf en montage

Een wijnopslag rek is een geweldige manier voor wijnliefhebbers om hun flessen op te slaan. Of u wilt dat uw wijn leeftijd of gewoon willen een aantrekkelijke opslagplaats in uw keuken, kunt u uw eigen rack te bouwen voor de opslag van wijn flessen. Er zijn vele manieren om te gaan over het bouwen van een, deze gids zal zich richten op het helpen van je bouwt een muur gemonteerde één voor uw keuken. Het maakt gebruik van weinig materialen en kan een fatsoenlijk aantal flessen te houden.

U zult uw wijnopslag rek beginnen met het maken van een golfvorm verticaal te snijden dat de raad precies in tweeën zal splitsen. Dit betekent dat je zal moeten snijden in een sinus curve met behulp van uw zaag. Een tabel zag dit gemakkelijker als je het bord in plaats zal manoeuvreren van het gereedschap te maken. Je hebt nu 2 stukken van het bord met een golfvorm patroon op de gesneden kant. Gebruik schuurpapier om de bezuinigingen glad naar beneden voordat u verder gaat met de volgende stap. Als u niet zeker van dat u in een golfvorm patroon kan snijden, markeren het neer op het hout eerst met behulp van een potlood en volg gewoon de lijn.

De gaten worden gepositioneerd aan de bovenkant van elke golf op beide platen. Dit zijn de gaten die de flessen wijn op hun plaats houdt. Hun steun komt uit de gaten die de hals van de flessen te houden. De nek van de meeste wijnflessen zijn 1 10/01 inches zodat de gaten ergens rond de 1 1/2 inch zal zijn om rekening te houden met eventuele verschillen. Snijd de gaten in het midden van elke golfvorm naar je boormachine voorzien van een spade boor. Gebruik een 1 1/2 inch boor of een iets kleinere, maar in gedachten te houden is het minimum 1 1/10 inch. Gebruik schuurpapier om af te glad de bezuinigingen op de wijnopslag rek.

Om de wijnopslag geven rek een betere kijk je moet zand van alle randen en hoeken, zodat ze rond zijn. Gebruik een oscillerende spil schuurmachine of gewoon een simpele handbeweging sander tot een gladde vorm te verkrijgen. Als u nog niet een glad oppervlak board heb gebruikt, kunt u ook de schuurmachine gebruiken om glad uit alle oppervlakken. Vervolgens wordt u boor montagegaten met behulp van de elektrische boor. Deze gaten moeten worden in elk van de dalen van de golfvorm als middelpunt mogelijk. Controleer of je schroeven passen in de vers gesneden gaten.

Zodra u alle hoeken en oppervlakken van de wijnopslag rek hebben geschuurd bent u klaar om primer. Als je te maken hebt met een bijzonder ruw hout kunt u hout stopverf gebruiken om glad uit het oppervlak. Breng de primer en verf van uw keuze, zorg ervoor dat u de binnenkant van de gaten te dekken ook. Als alternatief kunt u hout olie te gebruiken om de houtnerf uiterlijk te behouden en niet bedekken in verf. Zodra de verf of olie volledig droog is, zet de 2 platen verticaal op de muur met behulp van de bevestigingsschroeven. U kunt hun positie van elkaar gecompenseerd door een slot te geven een meer stijlvolle look. De flessen zal hangen aan de rechter- en linkerkant van de wijnopslag rek.