hoe je een zonne-verlichting systeem te creëren met behulp van een enkel zonnepaneel

Stap 1 – Zonnepaneel

Stap 2 – Het installeren van het panel

Stap 3 – Aansluiting

Stap 4 – Batterij

Stap 5 – Verlichting

Het installeren van een zonne-verlichting systeem is niet bijzonder moeilijk. Veel hangt af van het soort licht-meestal een zonne verlichtingssysteem zal zijn voor buitenverlichting. U kunt kopen zonne-verlichting kits, maar je kunt ook alles samen stuk zelf. Het belangrijkste is het krijgen van een zonnepaneel die krachtig genoeg is om de zonne-verlichting systeem van stroom te voorzien.

Het grote probleem met een zonne-verlichting systeem is dat de meeste zonnepanelen niet veel elektriciteit op te wekken. Om een ​​levensvatbaar systeem heb je nodig hebt om de beste zonnepaneel je kunt veroorloven te hebben. Dit betekent niet alleen in grootte, maar ook in materiaal. Het moet voldoende silicium.

Het zonnepaneel, of fotovoltaïsche cel als het meer naar behoren bekend is, zet zonlicht om in gelijkstroom elektriciteit. Hoe meer efficiënt het paneel kan zonlicht omzetten, hoe meer elektriciteit die u zult hebben voor de zonne-verlichting.

Het paneel van de zonne-verlichting systeem moet op het dak worden geïnstalleerd, bij voorkeur op het zuiden, zodat het wordt zoveel mogelijk zonlicht. Het kan zowel plat op het dak, of kan naar boven worden gekanteld om meer van de zon te krijgen.

Het nemen van extra tijd om ervoor te zorgen dat het zonnepaneel ontvangt de maximaal mogelijke hoeveelheid zon is een investering, zoals u zult in staat zijn om meer elektriciteit te produceren voor uw zonne-verlichting systeem.

U moet de bedrading loopt van het zonnepaneel op de accu. De elektriciteit die door de cel DC of gelijkstroom, en de stroom in de batterij is ook DC.

De accu moet op een veilige plaats voor de zonne-verlichting. Als het mogelijk is, voert u de bedrading in het huis, dus het is niet aan de genade van de elementen. Dit kan meer werk maken als u nodig hebt om te gaan door het dak of aan de muur en laat de bedrading binnen de muren.

De bedrading op de batterij, die in wezen een opslageenheid. De opgewekte elektriciteit overdag door de zon op de zonnecel wordt opgevangen in de batterij. Wanneer de zonne verlichting wordt ingeschakeld, begint de batterij uitputten. De accu wordt alleen opgeladen als er zon op het zonnepaneel.

Apparaten in je huis zijn allemaal wisselstroom of AC. Buitenverlichting is DC. Als u een overdekt zonne-verlichting systeem dat je nodig hebt om een ​​omvormer gebruiken dan kan gelijkstroom naar wisselstroom te veranderen, en de kracht zal worden toegevoegd aan het rooster in het huis hebben (het kan direct in te gaan via de omvormer, het omzeilen de batterij).

Het gebruik van low power lampen zal de hoeveelheid elektriciteit die nodig is te verminderen, zodat de opgewekte elektriciteit langer zal duren. Voor buitenverlichting kunt u de batterij direct aansluiten om de verlichting aan de macht zijn, een goed, modern, optie voor laag wattage outdoor verlichting is LED-verlichting. Een enkele zonnepaneel is niet van plan om indoor huishoudelijke verlichting stroom te voorzien, maar het staat om een ​​reeks van outdoor verlichting macht zal zijn.