hoe je glas mozaïektegels snijden

Stap 1 – Bereid de omgeving

Stap 2 – Tape Down the Tile Backing

Stap 3 – Score de First Cut

Stap 4 – Breek de tegel op de Cut

Glasmozaïek tegels zijn een mooie en unieke armatuur voor uw huis. Ze kunnen worden opgenomen, zowel binnen als buiten, afhankelijk van waar je wilt om ze te plaatsen. Als ze komen op bladen, afgesproken in hun patronen, ze zijn eenvoudig te installeren. Lees verder voor een handleiding over hoe je glas mozaïektegels snijden om ze beter passen bij het project bij de hand.

Voordat u begint om glazen tegels te snijden, is het belangrijk om het gebied waar je het werk voor te bereiden. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat u niet eindigen met een rommelige situatie na het invullen van het snijden. Begin met het opmaken van uw kunststof snijplank over het gebied waar je werkt. Als u een speciale snijtafel in uw garage of werkplaats geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken in plaats. Vervolgens duidelijk uit de rest van het werkgebied. Je moet ook in de buurt te houden van een afvalcontainer.

Plaats de steun met tegels op het in een goede plek op de snijplank of tafel en gebruik tape om het te hechten aan het oppervlak waar je werkt. Dit is handig bij het houden van de panelen op hun plaats terwijl je geknipt, die ervoor zorgt dat je een vlotte krijgt, zelfs gesneden dat is precies waar je wilt zijn.

Gebruik de metalen liniaal of rechte rand om te bepalen waar u wilt om de tegels te snijden. Wanneer u het gebied van uw eerste snede hebt bepaald, gebruik maken van de tegel scoren apparaat om de eerste snede te etsen in het oppervlak van de tegels. Dit dient te worden gelegd over een rij tegels. Beweeg de topscorer in een rechte, zelfs beweging om ervoor te zorgen dat de snede effen en glad. Als het patroon van de tegels niet zal zorgen voor een rechte snede, moet u wellicht meerdere kleinere bezuinigingen in verschillende hoeken over de lengte van de tegel te maken.

Herhaal het scoreverloop voor andere bezuinigingen die niet omzeilen of kruisen met de eerste snede.

Zodra u de cut heeft gescoord in de tegels, kunt u dan breken de steun van de tegels om het te passen in de juiste afmetingen. Voor dunnere typen mozaïek tegels, grip beide helften van de tegel steun in je handen en breken met de hand. Zo niet, gebruik dan de wielen tegelsnijders om de tegels te trimmen op het punt van de snede. Zorg ervoor dat de messen line-up met de scoorden bezuinigen op het oppervlak van de tegels. Het is nuttig om dit te oefenen op een paar schroot tegels voordat u begint met de echte glazen tegels die je zult gebruiken voor uw project te snijden.

Haal de stukken uit de rest van de tegels en trim elke steun die nog steeds samen met een schaar houdt. Het mozaïek tegel mat moet nu passen in de ruimte die u het hebt gesneden voor.