hoe je interieur wandpanelen ontwerpen

U kunt een heleboel plezier hebben wanneer u uw eigen interieur wandpanelen ontwerpen. Het is veel meer voldoening dat het betalen van iemand anders te komen met het ontwerp en oneindig veel beter dan het kopen van iets uit een winkel. Het ontwerpen van uw eigen interieur wandpanelen is een geweldige manier om je creatieve kant uit te oefenen en je kan goed komen met iets dat past bij de kamer veel beter dan een commerciële optie.

Stap 1 – Het creëren van de Muur

Meet de wand wordt u lambrisering en markeer het uit om een ​​geschikte schaal op de grafiek papier. Maak het groot genoeg om comfortabel te werken met samples, maar niet zo groot dat het moeilijk is om te hanteren. Een goede schaal is ongeveer 2 inch tot elke voet. Dit geeft je voldoende ruimte om vrij te werken en om te zien wat je lambrisering ideeën eruit te geven.

Vergeet niet dat er geen gietijzeren regels over wat je kunt doen met interieur wandpanelen. U kunt ongebruikelijke materialen te proberen of mixen en matchen uw ideeën om panelen te maken in verschillende stijlen. Hoe meer je denken buiten de doos, hoe groter de kans dat je iets dat echt behaagt het oog en weerspiegelt je eigen persoonlijkheid te maken.

Stap 2 – Proberen Materials

Begin door te proberen vrij standaard materialen op de muur, zoals hout of structuur behang. Met kleine monsters om de grootte van de muur op grafiekpapier gesneden om een ​​idee van hoe het uiteindelijk zal uitzien bieden. Als iets er goed uitziet, houdt het aan de eigenlijke wand als deze een beter beeld van het bieden hoe het inwendige wandpanelen verschijnt als een bepaald materiaal wordt gebruikt om het gehele oppervlak.

Stap 3 – Start Something Different

Je zou kunnen overwegen stoffen panelen die bestaan ​​uit weefsel geniet rond schuim isolatieplaten die veilig is bevestigd aan de muur. U kunt proberen om make-up kleine en leg ze op de weegschaal muur. Probeer het maken van weefsels van verschillende, maar complementaire, stof en probeer het plaatsen van een aantal van hen naast elkaar aan de muur te vullen.

Stap 4 – Lenen Ideeën

Kijk door interieur tijdschriften en boeken voor inspiratie voor het interieur wandpanelen en wees niet bang voor het lenen van de ideeën die je daar te vinden zijn. Populaire ideeën meestal sprake goedkoop alternatief voor massief eiken lambrisering of verven gemaakt om te kijken zoals marmer of steen. Dit zijn technieken die je zelf kunt kopiëren. Probeer het op testpanelen eerst voordat u ze op uw muur.

U kunt ook kijken met een zeer kritisch oog op de huizen van vrienden. Wees niet bang om te vragen hoe ze een effect dat u bewonderen bereikt en erachter te komen of ze het zelf wel of huurde een professional. Probeer deze ideeën op ruitjespapier om te zien hoe het eruit zou zien op uw eigen muur.

Stap 5 – werken met hout

Hout is een standaard materiaal voor de panelen, maar proberen om te kijken naar het volledige scala aan opties. Probeer dun riet of bamboe, strak geplaatst naast elkaar langs de gehele wand van een Aziatische look die bijzonder krachtig kan zijn. Get some dunne riet, op maat gesneden en probeer het ontwerp op de grafiek papier. Misschien wilt u het ontwerp op te nemen met een andere hout in het midden. De schoonheid van het werken deze dingen op ruitjespapier is dat het u toestaat om alle ideeën eenvoudig proberen zonder het risico te lopen van het maken van dure fouten.