hoe je jas een betonnen blok muur

Stap 1 – Controleer uw Cement Muur

Stap 2 – Het testen van de Blokken

Stap 3 – Dash Bond Coat

Stap 4 – Breng Cement Gips

Stap 5 – Breng een bruine jas

Cement gips is een goede pleister te gebruiken om de vacht van een blok cement muur. De voordelen van cement gips is dat het zorgt voor een mooie uitstraling, biedt consistentie voor blokken die mogelijk niet in de lijn. De structuur van een blok muur stelt cement gips om de vacht moeiteloos als gevolg van de solidariteit. Cementpleister kunnen worden toegepast op het blok muren of meer lat.

Zorg ervoor om te controleren of de betonnen muur al eerder is geschilderd. Als de verf is gebarsten wil je alle van de verf te verwijderen. Als er een probleem met betrekking tot de band van de verf moet u lat toepassen. Als de betonnen muur is waterdicht, moet je lat te bevestigen aan de wand voor het aanbrengen van gips. Ook als breeuwen nodig is, kunt u dit te doen voordat het aanbrengen van de eerste laag van gips.

Test de cementblokken te controleren op water duurzaamheid. Als het cement blokken water absorberen gemakkelijk, moet de pleister goed hechten aan de blokken. Als het water niet goed wordt geabsorbeerd, veilig een lat.

Breng een dash hechtlaag aan het cement blokken. De vacht moet bestaan ​​uit portlandcement gemengd met 1 deel vuur zand en water. De vacht moet 1/8 van een duim dik. Laat drogen.

Breng het cement gips 3/8 van een inch dik.

Breng een bruine jas en laat het uitharden gedurende 7 dagen. Breng de aflak.

Putting cement pleister op blok muren beschermt tegen water en buigt regen.