hoe je je eigen centraal stofzuigsysteem te bouwen

Stap 1a – Bij gebruik van een Valve voor uw centrale zuiging

Stap 1b – Als behulp van een injectiespuit voor uw centrale zuiging

Stap 2 – Installeer uw Koelkast Compressor

Stap 3 – Start de compressor

Stap 4 – Bevestig de Tube en Ball

Stap 5 – Pas de Tube voor uw centrale zuiging

Stap 6 – Seal Uw centrale zuiging

Hoewel het bouwen van je eigen centraal stofzuigsysteem is vermoeiend en fysiek werk, kun je meestal completeren het project in minder dan een dag. Gewaarschuwd echter dat deel van de apparatuur, maar goedkope of zelfs gratis kan enige tijd te vergen. Je kunt waarschijnlijk te schaffen de koelkast compressor unit van uw lokale koelkast verkoper, die waarschijnlijk heeft reserveonderdelen. Bij het uitpakken, het vervoer en de behandeling van de compressor, zorg ervoor dat de swilling olie blijft in de container om twee redenen: De olie is gevaarlijk, en het is ook noodzakelijk voor uw bedrijf.

U kunt de toelating vooraf regelklep extraheren uit vrijwel elke oude motor, en je zou het glas spuit uit uw apotheek te verkrijgen. Tot slot kunt u de manometer (een low-cost item) in een gewone auto-winkel te kopen.

Bouw een doos uit het multiplex. Hierdoor worden alle gevaarlijke onderdelen bevatten. Installeer de klep buiten door toevoer van het ijzerdraad in het vak. Bout de microschakelaar aan de basis en sluit of soldeer de voedingskabels aan de microschakelaar. U doet dit door het installeren van de bout en de lente en aan te sluiten op de ijzerdraad uit het ventiel. Plaats twee stukken hout in de buurt van de schakelaar knop en soldeer het geheel.

Als met behulp van een injectiespuit, zorg ervoor dat de spuit stevig bevestigd in een verticale positie. Voor het succes van de procedure, de spuit moet goed worden beveiligd en mogen alleen nudge als de schakelaar leest “On”.

Installeer uw koelkast compressor zorgvuldig op een houten plaat. Gebruik de rubberen slang die je gevonden hebt bij de demontage van het. Zorg ervoor dat de slang op uw koelkast compressor niet meer dan 8 cm.

Start de compressor, maar blijf uit de weg omdat sommige olie kan spat.

Bevestig een 20-cm buis op de “out” buis. Leid de buis verticaal rond een houten stok, boor kleine gaatjes in de pingpongbal bal en plaats het op het einde van deze houten stok. De gaten kan de lucht ontsnappen, terwijl de bal zelf als de olie recuperator.

Bevestig de vacuüm buis naar de “in” buis van de compressor. Voeg een T-bout met de compressor buis en voer een deel van de buis in de inlaat van de regelklep. De andere gaat naar de zak.

Dicht alle verbindingen met siliconen en tie-wraps. Laat je centraal stofzuigsysteem te drogen.