hoe je je eigen gordijnroede bouwen

Stap 1 – Neem de nodige voorzorgsmaatregelen

Stap 2 – het nemen van passende Metingen

Stap 3 – Het kopen van de juiste materialen

Stap 4 – Prepping de plug

Stap 5 – Afwerking Up

U kunt geld op home decoratie besparen door het maken van uw eigen gordijn staaf. Het proces is vrij eenvoudig en met de juiste hoeveelheid creativiteit van uw kant kan een esthetisch product gemaakt. Het onderstaande artikel leidt u door de essentie van het maken van je eigen gordijnroede, maar houd er rekening mee dat er geen limiet aan hoe creatief je kunt zijn.

Het bouwen van een gordijnroede echter eenvoudig, moet u werken met hout, snijgereedschap, en chemische producten voor gebruik op het hout. Voor elk van deze items, moet u rubberen handschoenen te dragen voor de veiligheid. Dit zorgt ervoor dat je niet een allergische reactie van de chemische stoffen te krijgen en bespaart uw handen uit losse splinters. Bij het snijden van de staaf, zorg ervoor dat je een masker dragen om je longen te beschermen tegen houtstof. Werken aan een stabiele werkbank, geplaatst in een goed verlichte en geventileerde ruimte. Met deze voorzorgsmaatregelen in het achterhoofd, gaan naar het opbouwen van jezelf een kunstwerk.

Dit is een cruciale stap en bepaalt de afwerking van het eindproduct. Gebruik een meetlint om de grootte van uw scherm te meten. Deze metingen dienen te worden verwezen naar bij de aankoop van een plug en gordijnen. Koop een plug die enkele centimeters langer dan de lengte van uw venster. Noteer deze berekeningen op papier te gebruiken in de winkel.

Met een idee van wat je nodig hebt, ga dan naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt. Ten eerste, koop een plug van de juiste lengte. U hoeft niet specifiek over de lengte te zijn, omdat je de stang kunt zag later op. Je moet ook een paar eindstukken te kopen, om te gebruiken als decoratie op het einde van de staaf. Gaan door alle ontwerpen die ze hebben en kies er een die past bij het thema van uw huis. Ook kopen gordijnringen en haken die samenvallen met de diameter van de stang. Om zand en polijsten de plug, kopen schuurpapier en heldere hout was of vernis, respectievelijk. Om de stang aan de muur, de aankoop van de schroeven van een passende omvang en de bijbehorende muurankers.

Omgehakt de plug volgens uw maten en zand met een schuurpapier. Hierdoor wordt het oppervlak van de plug voor de vernis of waxen prep en laat het met een schone, afgewerkte look. Breng twee of meer lagen duidelijk was of lak met behulp van een schoonmaak doek tot het gewenste niveau van de glans wordt bereikt.

Schroef één van de eindstukken aan een uiteinde van de stang eerste plaats de juiste hoeveelheid gordijnringen voor vastschroeven van de tweede kruisbloem aan de andere kant. Gebruik een boor om ondiepe gaatjes in de muur voor de ankers. Schroef de haken die de staaf te houden in de ankers. Nadat de staaf is bevestigd, hangen de gordijnen om uw project te voltooien.