hoe je je eigen grill te bouwen

Stap 1 – Voorbereiding

Stap 2 – Bouw van de Stichting

Stap 3 – Maak de Grill Walls

Stap 4 – Bereid de Homemade Grill te gebruiken

Het is niet moeilijk om een ​​barbecue te bouwen, vooral als u op zoek bent naar een eenvoudige die houtskool verbrandt om eten te koken te maken. De investering voor een eenvoudige grill is ook klein, en het project kan worden gedaan over een paar uur in het weekend. Volg deze stappen om uw eigen grill te bouwen.

Bepaal de locatie van de grill. Het moet uit de buurt van andere structuren zijn om het gevaar van brand te beperken. Sommige lokale statuten vereisen specifieke afstanden tussen een zelfgemaakte barbecue en alle structuren, dus zorg ervoor dat uw lokale statuten te controleren voordat u begint te werken. Beslis over de grootte die u wilt en de vorm van de grill. Bepaal of je zou willen dat het rond, vierkant of rechthoekig zijn. Grills met hoeken zijn makkelijker te bouwen dan rond degenen. Koop alle benodigde supplies.

Graaf een gebied ongeveer vier inches diep in de gewenste plaats en in welke maat je zou willen de grill te zijn. Zorg ervoor dat de diepte is zelfs over de hele gat bodem. Dit gat zal een stichting die niveau met de rest van uw tuin zal creëren. Build fundering vormen met behulp van nagels en 2-by-4 borden en leg ze vast in het gat je gegraven. Verpak bodem rond de buitenkant van het formulier om het op zijn plaats te houden. Meng het cement in de kruiwagen en giet de helft van het bedrag in de vorm. Strijk de cement met een troffel. Plaats de staven. Deze zullen helpen voorkomen dat de stichting van het kraken in de tijd. Giet de rest van de cement mix over de wapening. Strijk het oppervlak. Laat de cement volledig uitharden alvorens naar de volgende stap.

Teken de vorm van de grill op het beton uitgehard. Meng mortel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de mortel langs de lijnen van de vorm die u heeft zich gebaseerd op het beton. Leg uw eerste laag stenen. Verspreid mortel op de voltooide laag en plaats de volgende laag stenen. Zorg ervoor dat de gewrichten spreiden om de zelfgemaakte grill zo stevig mogelijk te maken. Verder bouwen totdat u de grill van de hoogte die u zou willen zijn. Als u van plan bent om de grill te gebruiken vooral voor het koken, lager te houden de hoogte, zodat de warmtebron dichter bij de grill blijft. Maak hogere muren als u zult gebruik maken van de grill als een vuurplaats ook. Gebruik de troffel overtollige mortel op de binnenzijde en de buitenzijde van het rooster te verwijderen. Laat volledig drogen alvorens te gebruiken.

Giet verpakt houtskool in de nieuw gebouwde grill. Leg het rooster over de randen van de top van de grill. Gebruik een standaard barbecue rooster verkrijgbaar bij elk huis ijzerhandel als de meest economische keuze. Of de aanschaf van een zwaardere gietijzeren rooster voor een barbecue die zwaar zal worden gebruikt. Om gebruik te maken, licht de houtskool en direct leg het eten op het rooster of in een barbecue dienblad op het rooster.