hoe je je eigen klankkasten bouwen

Stap 1-lay-out van de Luidsprekers

Stap 2-Snijd de hardboard Panels

Stap 3-Bereid de Panels

Stap 4 Monteer het kabinet

Een speaker kast is een mooi huis accessoire. Afhankelijk van het aantal sprekers die u in uw huis, kunt u een puinhoop van draden opknoping achter tafels, bureaus hebben en vastgelopen in de hoeken. Een spreker kabinet zal niet alleen uw draden ontward en uit het zicht, zal het ook een mooie esthetische toe te voegen aan uw huis. Met een paar elektrische gereedschappen en sommige materialen van uw lokale bouwmarkt te vinden, kunt u uw eigen aangepaste luidsprekerkast te bouwen voor de fractie van de kosten van een retail-kast.

Leg een stuk van vezelplaat op de vloer. Zit de sprekers op de top van de vezelplaat, naar boven, en markeer een rechthoek rond elke luidspreker. Het beste is om een ​​vooraf bepaalde ruimte te laten tussen de luidsprekers. Speel met de plaatsing en zien wat je het beste bevalt. Ook trek een gat voor waar u de draden uit de achterkant van de kast zal lopen. Zorg ervoor dat u de diepte van de luidsprekers. Markeer de metingen van de sprekers en voeg een paar inch voor het luchtruim. De diepte van de diepste luidspreker plus luchtruim, zal de breedte van de zijpanelen zijn.

Snijd de eerste vezelplaat panel op maat. Gebruik het sleutelgat zaag de gaten voor de draden snijden. Gebruik een vaste hand, zodat de kast ziet er netjes en professioneel. Met het eerste paneel als leidraad, gesneden twee panelen van dezelfde grootte. Je hebt nu drie panelen. Deze drie panelen zullen de boven-, onder- en achterzijde van de kast zijn. Vervolgens moet je twee identieke panelen maken van de vezelplaat voor de zijkanten van de kast. Gebruik metingen voor de lengte en breedte van de juiste grootte van de zijpanelen bepalen.

Schuur de panelen om ervoor te zorgen dat er geen scherpe randjes. Verf het kabinet met een verf van uw keuze. Als u werkt in een goed geventileerde ruimte, nevel verf zal zorgen voor een eenvoudige en snelle baan. Laat de panelen volledig drogen voordat u naar de volgende stap. Als u liever uw kast vlek, kunt u dat ook te doen. Kies de finishing touch die decor van uw huis zal een aanvulling.

Als je de kasten te monteren, werken bewust. Passen op alle van de stukken samen met de houtlijm. Zorg ervoor dat je genoeg lijm te gebruiken om een ​​stevige pasvorm te krijgen, maar wees voorzichtig, want je wilt niet lekt lijm uit de naden van de kast te hebben. Zodra de lijm volledig droog is, gebruik je boor om het hout spijkers in de kast om het te beveiligen. Geef uw kasten minstens een dag drogen.

Uw luidsprekers kunnen nu mooi zitten in je nieuwe kabinet en de kabels hoeven niet om uw huis rommel.