hoe je je eigen zonne-waterpomp bouwen

verschillende toepassingen

Stap 1 – Vind je Location

Stap 2 – Kies het formaat

Stap 3 – Pomp Assembly

Stap 4 – voeg Uw zonnepaneel

Stap 5 – Bedek uw pomp tactvol

Als u vindt dat u een goed of een andere grote bron van water dat is gewoon bedelen te worden gebruikt voor iets meer dan alleen een groot gat filler, je gaat nodig hebben om een ​​zonne-waterpomp gebruiken om u te helpen over te dragen het water uit uw gezondheid of het meer. Letterlijk, is een waterpomp gebruikt bij het verwijderen van water uit een bron. Hoewel er veel verschillende ontwerpen van pompen die bestaan, een van de meest efficiënte types is de solar waterpomp. Zoals bij elk zonne-apparaat, worden de voordelen op langere termijn gaat het meest merkbaar zijn als u vindt dat er een grote hoeveelheid contant geld die rust in uw portemonnee.

Een van de belangrijkste dingen om te begrijpen is dat er verschillende toepassingen voor de waterpompen die u kunt kiezen uit. Het meest typische gebruik is om je grote hoeveelheden water te vervoeren van het ene punt naar het andere. In putten, met behulp van de kleinste hoeveelheid energie om water uit de put te trekken, zal je nog steeds in staat zijn om ongeveer 350 liter van het water uit de put te trekken. Echter, kunnen kleinere versies ook worden ontworpen dat het werk aan uw veranda, of je decks om unieke waterpartijen te creëren.

Zorg ervoor dat u de juiste locatie waar je naartoe gaat om je slangen te voegen in de goed hebben gevonden.

Hoewel het lijkt misschien niet een belangrijke factor, is de grootte van uw pomp zal grote invloed hebben op de hoeveelheid water die u in staat te trekken uit de put op een bepaalde dag zijn. U moet het punt wel erkennen dat je gaat te hebben om een ​​stroomkabel lopen naar de belangrijkste eenheid van de pomp. Echter, met behulp van een zonnepaneel is gaat bespaart u een grote hoeveelheid geld.

U gaat vinden dat er een instructie boekje dat wordt geleverd samen met de montage van de voornaamste eenheid voor de pomp.

Er zijn tal van verschillende keuzes die je kunt kiezen uit als het gaat om het kiezen van uw zonnepanelen. Het is belangrijk om een ​​paneel dat is vrij groot, omdat je wilt dat het zoveel mogelijk van de zonnen energie te absorberen mogelijk te kiezen. Zorg ervoor dat uw paneel is zo ingesteld dat het ofwel gezichten naar het oosten of het westen, als de zon opkomt uit het oosten en gaat onder in het westen. Dit zorgt ervoor dat uw paneel de hoeveelheid tijd om de zonnestralen absorberen. Gebruik de instructies van de fabrikant om goed ingesteld het paneel. Zodra je dit hebt ingesteld, ga je aan te sluiten op het hoofdtoestel van de pomp. Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft op een stroombron te gebruiken om de pomp draaien.

Nu dat je de pomp ingesteld, en afhankelijk van waar u de pomp ligt en waar het water trekt uit, kunt u ervoor kiezen om de pomp of andere manier verbergen van het zijn een oog stijgen. Als goed, als de pomp die u hebt ingesteld is op uw dek voor een kleine waterpartij in een vijver, kunt u bloemen of bladeren van de bomen, of andere dingen die je kunt vinden die u zal toelaten dat sommige aspecten van het ontwerp toe te voegen.