hoe je knie muur te zetten om opslagruimte

Het omzetten van de knie muur om opslagruimte te kunnen bijdragen aan het creƫren wat extra ruimte voor uw groeiende familie. Knie muren zijn kenmerkend voor huizen waar de zolder is voltooid. Dit zijn verticale wanden die zolder direct achter hen. U kunt profiteren van deze extra knie muur ruimte te nemen door het bouwen van een commode of een verzonken dressoir in de bestaande wand;. Benodigde materialen

Stap 1 – Controleer de Muur, de muur waar je wilt een opbergkist installeren kan niet een dragende een. Als je niet weet waar een dragende muur bevindt zich in de kamer, raadpleeg dan een processie aannemer. Kies een plek langs de muur die niet zal bemoeien met ruimte decor of plaatsing van het meubilair; Stap 2 – Mark Off Space Metingen;. Met behulp van wat de beschikbare ruimte je hebt op een niet-dragende muur, het meten van de breedte en hoogte beschikbaar is voor een passende selecteren ladenkast.

Stap 3 – Kies Borst; Onderzoek naar verschillende bronnen tot een commode te kopen te installeren in je knie muur. Check online als op meubels en home improvement centra. Ofwel selecteer een ontwerp en de kleur complimenten aan de kamer inrichting of koop een onvoltooide stuk van het meubilair u kunt personaliseren; Stap 4 – Prep de Borst;. Je moet een aantal aanpassingen aan uw commode maken voordat het uitsparen van het in de knie muur. Verwijder al het vormen van de zijkanten en draai de benen. Indien nodig, verwijder ze door te snijden deze af met een zaag. Zorg ervoor dat de zijkanten en de bodem zijn glad met niets uitsteken; Stap 5 – Meet je borst;. Na het meten van uw commode, potlood deze nummers op de muur markeren van het gebied te snijden. Na markering, knip voorzichtig de gipsplaten weg met een gipsplaat zaag. Verwijder eventuele studs en isolatie van het blokkeren van de uitgestrektheid van het gaatje.

Stap 6 – Ondersteuning toevoegen