hoe je kruis schoot gewrichten in hout gesneden

Stap 1 – Vierkant Lines

Stap 2 – Vierkant

Stap 3 – Saw

Stap 4 – afvalhout

Weten hoe je kruis schoot gewrichten snijden in hout is van belang voor iedereen die thuis hobbyist of professionele timmerman. D eze soorten verbindingen zijn zeer geschikt voor meubels bouw of framing. U kunt ervoor kiezen om een ​​professionele knippen deze gewrichten voor u, maar leren om het zelf te doen is goedkoper en meer de moeite waard.

Met behulp van je mes, moet u het gezicht markeren de stukken evenals vierkant hen. Om dit te doen, moet u het middelpunt van de gewrichten die niet centraal te krijgen. Je zult je mes te gebruiken om te gaan door elk van de punten, zodat u in staat bent om een ​​lijn te rijmen met hen zal zijn. Het beste is om dit te doen in een goed verlichte ruimte, zodat u in staat zijn om het goed te doen zal zijn.

U bent nu klaar om de stukken te leggen op elkaar. Zorg ervoor dat u de bovenste delen geleid tegen de pleinen krijgen. Wanneer je dit hebt gedaan, moet u het plein af te nemen en gebruik je potlood om elk van de punten die aan de zijkanten voor de breedte te markeren. Bij elk van de punten die zijn gemarkeerd, moet u een lijn over uw houten vierkant, ook voor zorgen om dit halverwege te doen over elk van de randen. Zorg ervoor dat u dit te doen met beide van de stukken die u gebruikt. U moet ervoor zorgen om de markering gauge set te krijgen voor ongeveer de helft van de dikte van het hout. Wanneer je dit hebt gedaan, zorg ervoor dat de randen van zowel de stukken die je werken aan te merken.

U bent nu klaar om de gebieden zag. U moet om eruit te komen uw backsaw wanneer u het nodig om het gewricht te snijden. Je zal beginnen met het krijgen van een V-vormige groef gebeiteld, zodat u kunt beginnen met het blad. U kunt ook gewoon krijgen een stuk van het hout geklemd naar beneden op de voorraad. Gebruik dit als een gids, zodat je goed kunt knippen tegen. Mogelijk moet u een handzaag te krijgen voor dit. Als je veel ervaring als houtbewerker dan zul je gewoon in staat zijn om een ​​fijne zaag tegen de werkelijke mes lijn gerund door simpelweg naar te kijken. Echter, de meeste kunnen niet doen, dus het is niet iets dat wordt aanbevolen. U zult willen ervoor zorgen dat de zaagsnede zo nauwkeurig wordt gemaakt mogelijk, zodat u niet hoeft te maken over eventuele trimmen hoeft te worden gedaan.

U moet ervoor zorgen om te maken van één of twee sneden in het houtafval om te helpen met het beitelen die je nodig hebt om te doen. Het beste is om dit te doen met een stukje van de afvalhout gehouden tegen het. Het is een goed idee om een ​​zeer breed beitel te krijgen, zodat u in staat zijn om het overtollige hout te verwijderen zal zijn.