hoe je muren beschilderd met platte verf schoon te maken

Stap 1 – Het afvegen the Walls

Stap 2 – Probeer een Foam Cleanser

Stap 3 – Gebruik Wasmiddel

Terwijl flat verf is een geweldige manier om uw muren te dekken, zijn er veel situaties waarin het kan vlekken of vuil. Wanneer dit gebeurt, is het belangrijk om het schoon zo spoedig mogelijk. Vlekken met rust gelaten wordt alleen maar erger en moeilijker te reinigen naarmate de tijd verstrijkt. Het is echter gemakkelijk om lak aantasten door onjuiste reinigingstechnieken en dus verwijderen van vuil en vlekken kan intimiderend. Er zijn gelukkig verschillende manieren om de taaiste vlekken van platte verf op betrouwbare wijze te verwijderen, zelfs terwijl het minimaliseren van de kans op beschadiging van het. Wat volgt, moet je alles wat je nodig hebt om uw flat verf op zoek vlekkeloos te krijgen geven.

In sommige gevallen is het mogelijk om een ​​vlek werkelijkheid is moeilijker dan het lijkt, dus is het belangrijk om te beginnen met de minst agressieve methode te.

Ga uit één van uw schone lappen en laat deze in het water, dan, wring het uit dus het is alleen maar vochtig. Gebruik de vochtige doek af te vegen de vlek. Ga door tot je tevreden bent dat de vlek is verdwenen zijn, of als u zeker weet dat deze techniek is dat geen effect.

Tijdens het gebruik van de mildste methode is een goed idee, soms zijn ze niet werken. In dit geval is het noodzakelijk om iets sterkers gebruiken. Echter, je moet altijd onthouden dat hardere methoden hebben een verhoogde kans om uw lak beschadigen, en het is belangrijk dat je niet te snel om door te gaan naar de volgende methode.

Spray je foam cleanser op uw vlek. Uw bepaald merk van reinigingsmiddel moeten meer specifieke instructies, maar als je het schuim bespoten en wachtte de juiste hoeveelheid tijd, afvegen met een andere schone, vochtige doek.

Als sproeischuim cleanser de vlek niet te verwijderen om uw tevredenheid, kunt u wasmiddel te gebruiken om het te verwijderen. Echter, wasmiddel veel te hard te worden op verf onverdund en zal beschadigen onder normale omstandigheden. Vanwege dit, is het belangrijk om het water van uw wasmiddel voordat u het naar uw flat verf schoon te maken.

Meet een liter water en zet het in je emmer. Vervolgens meet een eetlepel wasmiddel en meng dit in. Roer bij elkaar goed, en als je dit hebt gedaan, dip een nieuwe schone doek in het mengsel. Veeg de vlek met de doek, net zolang totdat deze is verwijderd.

Het kan een goed idee om eerst te testen uit het reinigingsmiddel en water op uw flat verf op een onopvallende locatie. Door dit te doen, kunt u als het schade zie de verf helemaal niet, zonder dat verpest het gebied van uiterlijk. Als het beschadigt de verf slecht, kunt u besluiten dat een kleine vlek is minder aantrekkelijk dan zwaar beschadigd verf, en ervoor kiezen om het alleen te laten.