hoe je popcorn plafonds te dekken

Wat is een Popcorn Plafond?

Stap 1 – Voorbereiding

Stap 2 – Het gebruik van lijm

Stap 3 – Start Tiling

Stap 4 – Optionele Molding

Extra Tips om te overwegen

Met betrekking tot uw popcorn plafonds is waarschijnlijk een betere economische beslissing dan te verwijderen. Schrapen het glad en dan inkleuren kan meer inspanning vergen dan het waard is. Het schrapen methode gaat om een ​​veel stofverwijdering en stof, waardoor het een gevaarlijke taak om uw plafond te verfraaien. Een alternatieve methode is plafondtegels, gelijmd rechtstreeks via bestaande popcorn plafond direct te installeren. Het hele project kan goedkoop en snel afgerond zijn.

Een popcorn plafond verwijst naar een populaire spray-on behandeling op grote schaal gebruikt in de woningbouw in de jaren zestig en zeventig verf. Het bestond uit een helder wit, bobbelige textuur die stukjes van goud of zilver glitter bevatte. Het kan goedkoop worden aangebracht met commerciële apparatuur verf. Het werd de keuze voor de slaapkamer en de hal plafond behandeling, vanwege de gemakkelijke applicatie. Helaas, zowel huiseigenaren en bouwers al snel geleerd dat popcorn plafonds zijn zeer moeilijk schoon te maken of verf.

Er is vrijwel geen voorbereiding, behalve ervoor te zorgen dat het plafond is vrij van spinnenwebben en incidentele buitenlandse uitsteeksels. Het is een goed idee om een ​​beschermende plastic druppel doek plaats over de vloer.

Zorg ervoor dat bij het gebruik van meer dan één op de doeken overlappen door ten minste vier inch tot bescherming te garanderen. Rolling de doeken samen zal helpen met eenvoudig opruimen nadat u de installatie hebt voltooid. Meet een tegel en breng daarna een krijtlijn die afstand aan weerszijden van een centraal punt in het plafond, het markeren van de eerste rij tegels.

Hier is waar de lijm wordt uw nieuwe beste vriend. Breng de lijm op de achterkant van de polystyreen plafondtegel met een plamuurmes. Gebruik voldoende lijm voor de echt echt diep effecten.

Hoewel je moet beginnen van het centrum van een gemiddeld of groot formaat, kunt u beginnen in de hoek bij het werken in een kleinere kamer.

Als je echt een geweldige uitstraling wilt, installeren geëxpandeerd polystyreen kroonlijst een finishing touch toe te voegen.

Het gebruik van keramische tegellijm voor het aanbrengen van polystyreen plafondtegels maakt het project makkelijker aan te vullen, en zeer gemakkelijk op te ruimen na de installatie. Zorg ervoor dat alle installateurs houden hun handen schoon te maken of te gebruiken beschermende latex handschoenen. Gebruik een siliconenkit die kan worden geschilderd in de openingen tussen de tegels op te vullen. Als u wilt om de tegels te schilderen, gebruik dan latex of acryl verf. Het is een goed idee om de tegels te schilderen alvorens ze te installeren.