hoe je postvak rekken bouwen

Stap 1 – Afmetingen

Stap 2 – Materiaal en kostenoverwegingen

Stap 3 – Koop de Materials

Stap 4 – Het assembleren in Box Vormen en Schilderen

Stap 5 – Gebruik wat hout Putty

Stap 6 – opgezet als een eenheid

Duif gat stellingen zijn ideaal voor het toevoegen van opslagruimte. Dergelijke rekken zijn opgebouwd uit meerdere rijen en kolommen die deel uitmaken van een aantal ‘dozen’ op te slaan in op elke kruising. Deze compartimenten identificatie van de bestanddelen erin opgeslagen veel gemakkelijker. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende omstandigheden zoals winkels, postkamer, bureaus, schoenen opslag en keukens oa. Het is een goed idee om te leren hoe je postvak rekken eenheden te bouwen als ze kunnen worden gebruikt voor diverse specifieke toepassingen en je kunt ze gemakkelijk aanpasbaar maken op basis van uw wensen en voorkeuren.

Beslis over de afmetingen van uw rekken. Dit hangt meestal af van de aard van de items die u van plan bent om op te slaan in de postvakjes. De kamer en de ruimte die u beschikbaar hebben en waar u wordt het plaatsen van het toestel zal ook een belangrijke rol bij deze beslissing te spelen.

Make up your mind van wat voor soort materiaal dat u zal gebruiken om uw postvak planken te maken. De meest voorkomende materiaal is natuurlijk hout, maar er zijn andere opties, zoals staal of metaal. In dit geval zullen we ons richten op het gebruik van hout maar, en je moet natuurlijk selecteert u het type hout zoals grenen, eik, vezelplaat etc, afhankelijk van uw budget.

Schaf het hout op basis van de metingen die u besloten, en ook de andere gereedschappen en materialen die u nodig heeft. Beslis of je iemand vraagt ​​om het hout te snijden voor u volgens uw maten, of dat je in staat om ze zelf uit te snijden zijn. In een dergelijk geval zorg ervoor dat u aandacht te besteden voor een aantal veiligheidsmaatregelen, zoals een veiligheidsbril en handschoenen.

Nu dat u alle houten planken hebben uitgesneden, ze op te lossen in doos vormen met het oog op het opzetten van uw postvak rekken. Echter, voorafgaand aan dit te doen, als je wilt om te schilderen van uw toestel op een bepaalde kleur is dit het ideale moment. Dus, voor het geval u ervoor kiezen om het te schilderen up gewoon gebruik maken van verf en een kwast op de planken van hout te schilderen voordat u ze bevestigen in doos vormen, omdat het veel gemakkelijker zou zijn om te schilderen van alle randen en het zou zorgen voor een beter resultaat.

Zodra u klaar bent met uw schilderij baan die je kunt daarna overgaan tot de vaststelling van de bovenste en onderste delen van elk compartiment naar de corresponderende zijden om het te geven het vak vorm. Dit kan het beste gebeuren door middel van schroeven plaats van nagels. Zorg ervoor dat dit in precies rechte hoeken.

Het optimaal gebruiken van wat hout stopverf de gaten waar de schroeven liggen maken om vloeiender resultaten. Als u had gekozen om het hout te schilderen kunt u ook graag een laatste laag verf te geven om de schroeven te verbergen.

Monteer alle compartimenten tot een eenheid. Begin met het aanbrengen van de onderste duif gat delen tot een van de houten basis bevestigd metaal ondersteunende plank. Ga dan naar de vaststelling van de top compartimenten, en tenslotte de middelste.

Door het volgen van deze relatief eenvoudige stappen kunt u uw eigen postvak rekken te maken op basis van uw smaak en voorkeuren. Het zou veel goedkoper en zeker meer klantgericht zijn.