hoe je tapijt automatten schoon

machine Wash

Handen wassen

Deze gids is bedoeld om je te leren hoe je tapijt automatten schoon te maken. Tapijt automatten zijn ontworpen om vuil, ze voorkomen dat de werkelijke tapijt van uw auto te nemen op het vuil u in de auto mee te nemen op je schoenen. Gelukkig, het reinigen van uw tapijt automatten is een relatief eenvoudig en snel proces.

Het is mogelijk dat uw specifieke tapijt automatten zijn wasbaar in de machine. Als ze volledig zijn gemaakt van tapijt en beschikken niet over een hard plastic backing, kunt u deze eenvoudige methode te gebruiken. Zorg ervoor dat u een lage tuimelen cyclus te gebruiken om te voorkomen dat de mat van het krijgen geslagen rond te veel.

Hoewel een beetje meer werk dan de machine wassen, deze manier van reinigen van uw tapijt automatten is eenvoudiger en kan zelfs effectiever zijn. In de eerste plaats is het verstandig om te stofzuigen of op zijn minst te schudden eventueel aanwezige vervuiling je kunt, zal dit de rest van uw werk gemakkelijker te maken. Als u een blik bekleding schoner en een borstel, moet u genoeg om uw tapijt automatten goed schoon te hebben. Als u uw handen op bekleding schoner, gebruik wasmiddel. Strooi of giet een beetje op uw auto matten voordat krachtig schrobben uit vlekken en vuil. Daarna, spoel ze droog met een slang alvorens ze ze in een droger of waardoor ze aan de zon drogen.