hoe je vinyl gevelbeplating schattingen vergelijken

Veel nieuwbouwwoningen gebruik vinyl gevelbeplating omdat het duurzaam en, tegelijkertijd, betaalbaar. Vinyl gevelbeplating wordt voornamelijk gemaakt van polyvinylchloride of PVC waardoor het weerbestendig is dan andere vormen van opstelsporen. Naast weerstaan ​​barre weersomstandigheden, vinyl gevelbeplating is ook bestand tegen termieten en andere insecten.

Er zijn verschillende vinyl gevelbeplating opties om uit te kiezen, die allemaal komen in een verscheidenheid van kleuren en stijlen. Hier is wat je nodig hebt om te overwegen wanneer het kopen en installeren van vinyl gevelbeplating.

Kwaliteit

De eerste overweging bij het vergelijken vinyl gevelbeplating schattingen is de kwaliteit van de materialen in elke schatting geciteerd. Er zijn een aantal verschillende kwaliteiten die moeten worden overwogen, onder meer de stijfheid van het materiaal en de duurzaamheid van de kleuren.

Vinyl gevelbeplating dient geen te rigide of te zacht, ze moeten een aantal flex in de panelen zijn. Je moet ook vergelijken met de isolatiewaarden. De meeste hebben zijsporen R-waarden lager dan 1,0. Nieuwere types van vinyl rangeersporen gebruiken vast schuim kernen die de R-waarde tot 4,0 te verhogen, de bespaarde energie in aanmerking komt deze producten voor het Energy Star-label.

Vinyl gevelbeplating komt in vele kleuren, maar kan veel vinyl gevelbeplating producten worden onderworpen aan vervagen. Er zijn ongeveer 300 of meer kleuren beschikbaar in vinyl gevelbeplating die voldoen aan de ASTM-normen. Bij het vergelijken van schattingen controleren van de producten die genoteerd voldoen aan ASTM-normen voor kleurbehoud zien.

Vinyl gevelbeplating moet bestand zijn tegen winden tot 110 mph zijn. Controleer de wind ratings over de projecten wordt geciteerd.

installatiekosten

Vinyl gevelbeplating wordt beschouwd als een van de minst dure zijlijnen te installeren, dit is omdat het een van de gemakkelijkst te installeren. Vraag uw aannemer om arbeids- en materiaalkosten te differentiëren op de raming in het citaat vergelijkingen te vergemakkelijken.

Metingen en Benodigde materialen

Vergelijk de metingen gegeven in elke schatting. Als de metingen niet overeenstemmen, rekening houden met de redenen die misschien goed zijn voor het verschil, misschien wel een aannemer zorgt voor meer materiaal overdosering.

Denk aan de dikte van het Vinyl Sidings

De dikte van de platen is de maatstaf voor de stabiliteit, esthetische uiterlijk en kosten. Houd in gedachten dat hoe dikker de vinyl opstelsporen, hoe stabieler ze zijn. Natuurlijk, als zij zijn stabieler zou dit betekenen dat duurt een lange tijd. De veiligste keuze is om vinyl opstelsporen dat er minimaal of.40 to.45 millimeter dik zijn te krijgen.

Garantie

Vergelijk garanties van de fabrikant op de materialen in elke schatting wordt geciteerd, overwegen of het de moeite waard meer te betalen voor een betere garantie, dit zal u helpen dekken vervanging als de gevelbeplating beschadigd. Het is ook belangrijk om te overwegen of de aannemer waarborgt het werk wordt gedaan. Vergelijk de aannemer beleid ten aanzien van gebrekkige installatie.

extra items

Tot slot, moet u controleren om te zien of het vinyl gevelbeplating schattingen vergeleken allemaal dezelfde materialen en diensten bevatten. Trimmen, kunnen sierlijsten en hoek boards worden opgenomen in een offerte en het andere niet. Het verwijderen van oude gevelbekleding moet ook worden opgenomen in schattingen.