hoe je vlekken schoon te maken van semi glansverf

Stap 1 – Bescherming en het mengen van een Cleaner

Stap 2 – Het schoonmaken van de oppervlakte vlekken

Stap 3 – Het verwijderen van hardnekkige vlekken

Zijdeglans lak is een grote verf op de muren te hebben, want het is helder en kan verrekenen een kamer met levendige kleuren. Semi glansverf is veel dunner dan andere vormen van verf en de structuur ervan is veel gladder dan andere verven. Dit vereist dat u zand een muur het gaat worden toegepast op als prime het. De semi-gloss verf wordt aangebracht in meerdere lagen, terwijl het schuren van de voorgaande laag. Het eindresultaat is prachtig en je blijven zitten met een briljante paint job die maximaal bestand is tegen water dus dit betekent dat je het schoon te maken. Het volgende artikel zal u tonen hoe je vlekken uit uw zijdeglans verf kan verwijderen.

Werken met ammoniak in elke ruimte is een gevaar. Het kan ertoe leiden dat uw ademhaling onregelmatig geworden, hartkloppingen, migraine evenals het branden van uw ogen, neus en keel. Zorg ervoor dat het gebied dat u in het werken wordt geventileerd en dat je het dragen van een beschermend masker en een bril. Giet een liter koud water in een emmer en meng daarin twee kopjes van ammoniak. Gebruik koud water, omdat het de geur en rook geproduceerd door de ammoniak beperkt. Ammoniak is ook heel hard voor de huid dus draag altijd latex handschoenen bij het gebruiken als een schoner. Nadat de reiniger zorgt ervoor dat je kunt het giet het in spuitbussen om later te gebruiken.

Wanneer we zeggen dat de oppervlakte vlekken we eigenlijk vlekken die zijn zeer oppervlakkig. Dit zijn onder meer vingerafdrukken, strepen, water vlekken en zelfs krijt. Sommige markers kunnen ook worden opgenomen als oppervlakkige vlekken, maar ze moeten op basis van water of gewassen zijn. Andere soorten markers vlek als gevolg van de chemische stoffen in de marker. Deze vereisen een sterkere methode van verwijdering die later zullen worden besproken. Aan een oppervlak vlekken te verwijderen; alleen dip een spons of een doek in de schonere oplossing die u hebt gemaakt. Wring de overtollige schoner en veeg de muur. Scrub in gebieden waar het lijkt moeilijker te verwijderen. Zodra het oppervlak vlek is verwijderd vegen van het gebied met een nieuw doek en schoon water. Dit verwijdert de ammoniak residu en potentiƫle geur.

Dit zijn de vlekken die zou onder meer voedsel en markers. Spuit de muur met allesreiniger en een laag van de ammoniak mengsel. Laat het op de vlek te zitten voor een paar momenten. Gedurende deze tijd sneed een stuk van de staalwol en wikkel rond het handvat van de tandenborstel. Beginnen het gebied schrobben met het handvat van de tandenborstel en staalwol. Doe dit voorzichtig om niet te verwijderen van de semi-gloss verf. Dit is om het bovenste gedeelte van de vlek te verwijderen. Spray meer oplossing op de vlek en afwerking met de tandenborstel. Veeg het gebied neer met een schone doek en schoon water.