hoe je wasmachine watervoorziening lijnen verbinden

Stap 1 – het afsluiten van de macht

Stap 2 – Het meten van de Fill Slangen

Stap 3 – Uitbreiding van de slang, indien nodig

Stap 4 – Het verspreiden van de loodgieter Grease

Stap 5 – Het identificeren van de Ventielen voor Watervoorziening

Stap 6 – Het aansluiten van de slangen

onderwerpen

Om dure toekomstige problemen te voorkomen, is het belangrijk om uw wasmachine watervoorziening lijnen correct aan te sluiten. Zoek een stap-voor-stap handleiding over hoe dit project goed hieronder.

Ten eerste, sluit de macht van de wasmachine om uw veiligheid te waarborgen. Schakel dan de belangrijkste water afsluiter geen water voorkomen dat de slang die u installeert, evenals het voorkomen van de machine uit te schakelen tijdens het werken op het.

Voordat u de watervoorziening slang op het sanitair, moet u de afstand tussen het uiteinde van de slang van de wasmachine te meten om het sanitair te zorgen dat de bestaande vulslang zal bereiken. Nu is ook de tijd om eventuele lekken in het water-toevoerleiding repareren voordat u verder gaat.

Wasmachines vaak komen met hun eigen vulling slangen. De meeste vulslangen zijn net lang genoeg voor aansluiting op de leidingen naast de wasmachine. Als de locatie van de wasmachine is iets te ver van het sanitair, moet u de slang uit te wisselen met een langere of uitbreiding van het bestaande vulslang.

Om de lengte van de slang uit te breiden, de aankoop van een slang met dezelfde diameter als de bestaande slang, maar is langer, en sluit deze vervolgens met behulp van een connector.

Om de bestaande slang volledig te veranderen, draai de pakking van de wasmachine en vervolgens vervanging van de bestaande slang met de nieuwe slang. Schroef de pakking weer op zijn plaats.

Vervolgens moet u beginnen met prepping de slangen door het verspreiden van vet loodgieter.

Nadat u de slang heeft verlengd indien nodig, verspreid vet sommige loodgieter op de schroefdraad van de aansluitingen, zodat de slang gemakkelijk kan ontaarden in uw sanitair. Ook verspreid sommige vet op de schroefdraad aan de wand leidingen en aansluitingen op de wasmachine.

Dan, neem de pakkingen. Gebruik waterproof vet te coaten alle kanten van de ring pakking. Wanneer u klaar bent, zet de pakkingen weer naar behoren.

De meeste wasmachines hebben warm- en koud water kleppen. Het is belangrijk om duidelijk te identificeren deze. Zij zullen worden gemarkeerd, dus dit moet gemakkelijk zijn.

Voor uw watervoorziening, zal het water connector voor warm water vaak gelabeld worden met “H” of een rode markering. Het is vaak gelegen aan de linkerzijde van de watertoevoer muur. De andere is voor koud water.

Zodra je duidelijk hebt geïdentificeerd het koud en warm-water kleppen, voorzichtig de slangen aan te sluiten op de waterleiding. De waterslang voor warm water moet worden aangesloten op de warm-waterkraan en de koude connector moet worden aangesloten op het ventiel voor koud water de watertoevoer muur.

Draai de draad verbinding met de draden aan het water klep, en draai de slangaansluitingen. Gebruik verstelbare tang om ervoor te zorgen dat de connectoren goed vast zitten.

Het andere uiteinde op de inlaatklep voor warm water op de wasmachine met dezelfde methode. Herhaal de procedure voor de connectoren en slangen en afsluiters voor koud water. Zorg ervoor dat u uw wasmachine aanvoerlijnen te vervangen om de paar jaar.