hoe kabinetten rond uw nieuwe koelkast te bouwen

Stap 1 – Meet de Ruimte voor de koelkast

Stap 2 – Kies het Hout

Stap 3 – Bouw het kabinet Frame

Stap 4 – Maak het Hout

Stap 5 – Schuif de nieuwe koelkast in Place

Als je droomt van het maken van uw keuken aantrekkelijker en het idee van extra opslagruimte, overwegen de bouw kabinetten rond uw nieuwe koelkast. Deze armaturen kunnen volledig transformeren uw saaie, rommelige keuken in een stijlvolle, goed georganiseerde kamer, en ze zijn niet moeilijk om te doen!

Hoewel het klinkt misschien ingewikkeld, een koelkast kabinet is net als elke andere keukenkast. Begin door te meten 24 inch diep. Het klinkt misschien oppervlakkig, maar door het maken van de kasten dichter bij je koelkast, u meer opslagruimte toe te voegen aan de keuken als geheel en maakt het kabinet gemakkelijker om toegang te krijgen.

Als u wilt deuren gebruiken om uw koelkast te dekken, duidelijk het kabinet moet diep genoeg om de koelkast zelf fit te zijn. Je moet er zeker van dat de spelingen overeenkomen of zijn gewoon een beetje boven wat de koelkast fabrikant adviseert. Je wilt niet om de pasvorm te strak of installatie te maken en reparatie kan een gedoe, en kan in feite houd je de koelkast niet goed functioneert.

Wanneer u de diepte van de kast bedacht, je wilt te schetsen hoe u wilt dat uw kast te kijken met de metingen. U zult ook willen om te bepalen hoeveel ruimte rondom uw koelkast te hebben. De meeste fabrikanten raden een 5/4 inch tot één inch speling aan elke zijde. Als u een oudere koelkast die niet koelspiralen op de bodem heeft, moet u niet vergeten om de ventilatie te creëren aan de onderkant van de kast.

U zult waarschijnlijk willen het kabinet overeenkomen met de rest van uw keuken, zodat je nodig hebt om hetzelfde hout of afwerking te volgen. U kunt ook iets anders dat offsets uw huidige kasten te doen, of je kunt gaan met eenvoudige, gescherpt multiplex. Ook interessant Dutch_Keywords kroonlijst je al hebt, of als je geen moment in uw keuken, kunt u kroonlijst toe te voegen aan dat gebied.

Het bouwen van het kastframe is eenvoudig. Voor de zijpanelen, gebruik dan een 5/4-inch voorraad. Maak dan 1/4 inch multiplex aan de achterkant van de bovenkast.

Het leuke is het samenstellen van de rest. Zodra uw koelkast op zijn plaats is, kunt u beginnen met de bouw van de kast omheen. Je moet ervoor zorgen dat u gebruik maakt van uw niveau, terwijl u het bouwen, zodat uw kast is zelfs met de muur en vloer. Je zult waarschijnlijk naar de top shim ook. Gebruik dan de bovenkant van de koelkast om ervoor te zorgen dat de kast waterpas staat. Neem het uit, en schroef de bovenkant kast aan de zijpanelen van de binnenkant. Als u wilt, kunt u het vormen toe te voegen of stijl de kast welke manier u wilt.

Nu is het tijd om deuren te voegen als u van plan bent om deze opening te dekken. U kunt uw eigen aangepaste deuren te bouwen, maar aangezien dit moet een beetje meer timmerwerk vaardigheid en een router, kunt u best het bestellen van een aantal in de grootte en eindig je nodig hebt.

Fit scharnieren uw deuren, één aan de bovenkant en één aan de onderzijde (op gelijke afstand van de randen) worden geplaatst en op hun plaats. Heb een vriend of familielid te houden de deur stabiel, terwijl u de plek voor het scharnier aan de binnenkant van de kast te markeren. Controleer uw plaatsing, en zet de scharnieren op zijn plaats.

Gebruik beits of laminaat die overeenkomt met uw andere kasten, of maak een volledig nieuw en anders uitzien, zodat je nieuwe armatuur opvalt. Als u wilt aan te passen, contact op met de fabrikant voor beits of afwerking eisen, of om te zien of ze hebben een laminaat die je kunt gebruiken.

Last but not least, moet u uw koelkast in de nieuw gebouwde kast te zetten. Gebruik een groot stuk van laminaat op de vloer, zodat u de koelkast in kan schuiven zonder iets te beschadigen. Als het eenmaal in, trek het laminaat terwijl het kantelen van de koelkast.

Nu heb je een moderne, elegante kijken keuken met veel meer opslagruimte.