hoe kroonlijst gesneden voor een gebogen wand

Stap 1 – Snijd de Molding

Stap 2 – Vorm het Molding

Stap 3 – Lijm de Molding

Behoorlijk snijden kroonlijst voor een gebogen wand zullen beide houden het vormen intact en zet hem aan de muur. Sommige kroonlijst is gemaakt van kunststof schuim en kan worden gevormd om een ​​bocht naar de wand volgen maken.

De achterkant van het vormgevende geen gekromde vorm. Het is ontworpen met drie platte vlakken. De buitenste twee zijn voor de lijm. Een gebogen vorm te maken, snijd de achterzijde van het vormgevende het mes, waardoor “V” vormen met elke snede.

Met elke snijden je let op de molding begint te curve natuurlijk. Space de bezuinigingen te zorgen voor voldoende wendbaarheid, maar snijd ze dun genoeg om niet te breken door het buitenoppervlak. Zodra de andere zijde van het vormgevende bereikt, moet je curve direct te lijmen.

Breng lijm aan het vormstuk aan de boven- en onderkant en bevestigen aan de hoek van het plafond. Houd het gieten in plaats met drie polen. Bevestig een doek om elke pool aan het vormen te beschermen en zijn plaats te houden terwijl de lijm droogt. Voor het vormen van andere materialen, geldt hetzelfde principe, maar voor hout dat u kan nodig zijn om een ​​puzzel te gebruiken in plaats van een mes.