hoe laminaatvloer snijden

Stap 1 – Veiligheid

Stap 2 – Meting

Stap 3 – Markering Afmetingen

Stap 4 – Gebruik van Cutter

Voor onregelmatige vormen

Stap 1 – Template

Stap 2 – Het snijden van karton

Stap 3 – Schoonmaken

Door de verschillende afmetingen en vormen van vloeren, kan het nodig zijn laminaatvloer snijden zodat het vlot kunnen passen aan de randen van de vloer. Snijden laminaatvloer is zeker een bekwame taak uit te voeren, die enige oefening nodig heeft, met het oog om te kunnen worden gedaan op de juiste manier.

Op een paar van veiligheidsbril, zodat je ogen worden beschermd. Het is erg handig bij het stuk van laminaat uit elkaar valt tijdens het snijproces.

Meten van de grootte van de bodem, met behulp van een meetlint. Meet de lengte en de breedte van het vloeroppervlak en neem een ​​nota van deze dimensies op een stuk papier.

Vervolgens moet u zet de laminaatstuk bovenwater naar beneden, zodat u in staat om te kijken naar de achterkant van het stuk zijn. Met een meetlint en een potlood, markeer de afmetingen die u op de achterkant van het gelamineerde stuk had opgenomen.

Leg het laminaat bovenwater neer op het mes en snijd het laminaat stuk afhankelijk van de grootte voordat gemarkeerd.

U hebt dan het maken van een sjabloon voor de onregelmatige vorm stukje vloer. Neem een ​​stuk karton en plaats het op de vloer, waar de onregelmatige vormen moet worden gemonteerd. Met de hulp van een mes, sporen de vorm en snijd het karton aan de onregelmatige vorm aan een sjabloon te maken.

Snij het karton op de bovenzijde van het laminaat stuk, gebruik te maken van de blauwe tape schilder. Gebruik een decoupeerzaag en snijd het laminaat stuk naar de vorm die u nodig heeft en zorg ervoor dat u het zagen met de bovenzijde van het laminaat naar boven te doen.

Verwijder de tape van de blauwe schilder en vegen en reinigen van alle stof van het laminaat stuk.

Het proces moet worden geoefend op een stuk van de eerste schroot, zodat je niet het stuk van laminaat ruïneren. Zorg er ook voor dat je voorzichtig bent terwijl u de puzzel en het mes, want ze zijn erg scherp gereedschap.