hoe marmeren tafelbladen schoon

Regelmatig schoonmaken van een marmeren tafelblad is nodig om de tafel te houden top op zoek mooi en glanzend. U kunt een zachte doek die met water vochtig is voor het regelmatig reinigen van stof gebruik dan droog de top met een zachte, droge doek om eventuele waterdruppels te verwijderen. Als de marmeren blad heeft behoefte aan een grondige reiniging, kunt u een oplossing van milde zeep en water en droog met een zachte, droge doek. Gebruik nooit agressieve of schuurmiddelen op marmer.

Marmer is een poreuze steen die een zeer lange tijd duren met de juiste zorg maar omdat het poreus, is het gevoelig voor vlekken. Wanneer vlekken optreden, moeten deze schoongemaakt zo snel mogelijk tot een duurzaam effect minimaliseren. Een mengsel van water 4/5 en 1/5 waterstofperoxide kan worden gebruikt voor het schoonmaken van een vlek. Bevochtig een tissue met de oplossing, leg het over de vlek ongeveer vier uur, dan veeg de vlek. Herhaal dit indien nodig.

Herhaald wassen van een marmeren tafelblad zal saai het oppervlak. Als je merkt dat het oppervlak is saai wil je het marmer te polijsten om de oorspronkelijke glans en elegantie terug te brengen. Er zijn commerciƫle marmeren steen poetsmiddelen die kunnen worden gekocht voor dit doel.