hoe messing polijsten

Om middelen te polijsten te polijsten iets of dat er iets glans te maken. Een andere naam voor polijsten is antiek. Messing is één van vele metalen die kunnen worden gepolijst. Er is gelakt messing en ongelakt messing echter alleen de ongelakt messing kan worden gepolijst. Ook messingsplateren die een messing die een ander type metaal. Messing metaal kan ook worden gepolijst, maar houd er rekening mee dat de uiteindelijke kleuren die je krijgt kan het gevolg zijn dat naar verwachting niet worden.

Er zijn een aantal methoden die kunnen worden gebruikt om het effect te bereiken gepolijst – gebruik van chemicaliën, ammoniak of een niet-toxisch methode. Afhankelijk van het koper dat u zal worden polijsten, zult u of duik in een oplossing of veeg de oplossing aan de koper.

Stap 1: Voorbereidingen

Verzamel al uw leveringen en gereedschappen bij elkaar. Zorg ervoor dat u toegang tot schoon drinkwater hebben. Zorg er altijd voor dat je werkt in een goed geventileerde ruimte als de rook giftig kunnen zijn.

Voor het beste resultaat moet u de koper te reinigen, zodat je begint met messing die vrij is van vuil, vuil en puin.

Stap 2: Antiek het Messing

Doe de rubberen handschoenen en de voorbereiding van de oplossing van uw keuze.

De chemische methode is een commerciële antiek oplossing die u koopt. Het moet in een keramische of plastic kom gemengd volgens de instructies van de fabrikant. Het mengsel is gewoonlijk een deel van de oplossing antiek tien delen water. Als u gaat dompelen de koper in de oplossing, zorg ervoor dat de pot groot genoeg is dat de producten geheel kunnen worden ondergedompeld. Wanneer u messing items dip, moet u roer of schud een beetje de schaal zodat alle luchtbellen worden verwijderd en de oplossing wordt gelijkmatig aangebracht. Als u deze stap niet doet, kan je eindigen met lichtpuntjes. Neem de stukken uit de oplossing nadat de kleur is veranderd naar uw tevredenheid. Droog het onmiddellijk en volledig. Als er natte plekken worden overgelaten om te drogen, zal de oplossing blijven antieke de koperen en je zal eindigen met vlekken die donkerder zijn.

Als u nodig hebt om de oplossing te vegen op het proces zal worden op dezelfde manier gedaan. U vindt het messing met de oplossing om met een spons of doek te dekken, laat het zitten totdat u het gewenste effect hebben, en droog het vervolgens grondig.

De ammoniak-methode omvat het gebruik van de rook om de koperen polijsten. U ontvangt een plastic emmer of een kom met een strakke deksel nodig. Snijd de multiplex om een ​​plank die in de bak zal zitten ongeveer twee tot drie duim van de bodem te maken. Zet hem vast zodat het niveau en zal niet tip. Meet een kopje ammoniak in de emmer. Plaats de te gepolijst op de plank. Doe de deksel op strak en laat de ammoniakdampen het werk doen. Controle over het proces vaak en te verwijderen wanneer de stukken het gewenste effect bereikt. Houd er rekening mee dat na de items uit de emmer worden verwijderd, zal de koper steeds een beetje meer donkerder.

Als uw voorkeur uitgaat naar het messing met de niet-giftige methode polijsten, zal je nodig hebt om een ​​mengsel van twee eetlepels keukenzout en een kopje witte azijn te maken. Roer de oplossing en dip of veeg de oplossing op de koper. Laat het ‘s nachts te zitten. In de ochtend, spoel de messing en droog het vervolgens. Het proces kan het nodig zijn een paar keer worden herhaald om de antiek effect dat u wilt.

Stap 3: Afwerking

U hebt de keuze van het verlaten van de koper als het eruit ziet als je het polijsten effect klaar bent of u kunt een waslaag van toepassing.