hoe metalen desktop workshop kasten op te bouwen

Stap 1 – Lege oude Archiefkasten

Stap 2 – Maak de cubbyholes

Stap 3 – Voeg Doors

Stap 4 – Voeg een Lock

Uw workshop kasten zijn als het geraamte van uw workshop: zij alle belangrijke dingen op de juiste plaats te houden, zodat u kunt gaan over uw bedrijf in de meest efficiënte manier mogelijk te maken. Als u wilt uw eigen desktop werkplaats kabinetten te maken, hout is een goedkope en gemakkelijke optie, helaas, kan hout ook vocht binnen te laten, waardoor uw tools waarmee roest, en is gevoelig voor aantasting door insecten en knaagdieren. Voor de ultieme veiligheid en duurzaamheid, metaal is een geweldig materiaal voor workshop kasten, vooral als je zware dingen wilt opslaan. Om te leren hoe je je eigen metalen desktop workshop kasten op te bouwen, volg de onderstaande stappen.

Het zou een tijdrovende en moeizame taak die grote vaardigheid met de lasser nodig heeft om een ​​volledig metalen organiserend systeem volledig uit metaal te maken op uw eigen. Het is misschien een goed idee om samen op iets dat al is gemaakt en gebruiken voor uw doeleinden. Oude kantoor archiefkasten kan grote werken in dit geval. Gewoon verwijderen van de laden, en je hebt 2-4 cubby gaten per eenheid die in de gebieden kunnen worden ingedeeld voor elk type instrument. Als uw doel is om desktop metaal workshop kasten te maken, is dit de ideale optie, omdat je een plaat van hout kan gewoon lag op de top van 2 archiefkast units aan uw bureau te maken en uw gereedschap zullen allemaal daar eronder.

Deze stap zal wat laswerk, die alleen wordt aanbevolen voor gevorderde doe-het-zelver vereisen. Vergeet niet om handschoenen en een veiligheidsbril te dragen, en kinderen of huisdieren houden van uw werkruimte. Om deze stap te bereiken, moet u een aantal metalen platen die zijn pre-cut naar uw maat specificaties nodig (u kunt deze van een lokale hardware winkel bestellen). Gebruik uw lasser, las de vellen in de oude archiefkast loodrecht op elkaar, zodat ze creëren 4 aparte ommuurde in compartimenten waar u in staat om uw gereedschap te houden zal zijn.

Installeer deuren aan de voorkant van de nieuwe werkplaats kasten om je items te beschermen. Gebruik een boor scharnieren installeren op één zijde van het kastframe. Een aantrekkelijk idee voor deze stap is om ruiten te gebruiken als de deuren, zodat u altijd een kijkje in de werkplaats kasten kunnen nemen en weet welke tools zijn, waar voordat je zelfs beginnen met zoeken.

Als uw workshop is in een gebied dat veel voetverkeer wordt of is toegankelijk voor mensen die je niet kent, kan de veiligheid van uw gereedschap een bron van zorg. In dat geval kunt u een slot op de deur te installeren voor uw gemoedsrust.