hoe om een ​​handmatige zonwering te zetten in een elektrisch zonnescherm

Stap 1 – Het kopen van een kit

Stap 2 – Het installeren van de Remote Control Receiver Box

Stap 3 – Het aansluiten van de kabels

Stap 4 – Testen

Een handmatige luifel kan direct worden omgezet in een elektrisch zonnescherm om het gebruiksgemak te bieden. Omdat elektrische zonneschermen zijn vrij duur, sommige huiseigenaren te kopen een handleiding luifel eerste en het omzetten in een elektrische versie, wanneer de begroting is niet te strak. Lees verder voor instructies over hoe je een handmatige zonwering te zetten in een elektrisch zonnescherm.

Koop een elektrisch zonnescherm conversie kit die geschikt is voor de handmatige luifel. Aan te schaffen, gaat u naar de winkel die de handgeschakelde versie verkocht of gewoon om één online. De kit moet een ontvanger, een aansluitende kabelboom, zenders en andere onderdelen te hebben. Zoek uit of alle onderdelen in de checklist huidige voordat de conversie project.

Om te voorkomen dat het blootstellen van de box-ontvanger om schade, het vinden van een geschikte locatie binnen. Zo niet, zoek een locatie buiten dat is bedekt of beschermd tegen direct zonlicht en regen. Een andere manier om de ontvanger te beschermen is om het te bedekken met een waterdichte doos. Op de plaats van installatie, zet de doos ontvanger stevig op de muren met behulp van de schroeven die samen kwam met hem in het pakket.

Zorg ervoor dat de bedrading diagram en de bedrading instructies op de handleiding te lezen op de juiste om de bedrading correct gedaan te krijgen. Allereerst zoekt de bedrading op de bedrading die zijn ontworpen voor aansluiting aan de voortent. Het ontwerp van de bedrading kan verschillen van het ene naar het andere model zijn. Het is echter zeer waarschijnlijk een 4-aderige kabel verbonden met een 6-polige stekker hebben.

Sluit de draden op de 4-aderige kabel naar de luifel door naar behoren na de kleurcodes. Net als alle bedrading aansluitingen, zorg ervoor dat de draden aan te sluiten in een junction box. De aansluitkast mag niet mee te gaan met het pakket. Na het aansluiten van de bedrading van de voortent, sluit u de 6-pins stekker uit het harnas in het vak ontvanger.

Ten slotte sluit de doos ontvanger om de macht belangrijkste. De bedrading pakket wordt geleverd met een 3-aderige kabel. Sluit het ene uiteinde van deze kabel in de doos ontvanger en een einde te maken aan de netspanning. Vergeet niet om de juiste kleur codes te volgen ook. Tijdens de verbinding proces, zorg ervoor dat de stroomonderbreker is uitgeschakeld.

Schakel de voeding en de doos ontvanger ook. Klik hier voor de handleiding en lees de instructies betreffende operaties. Klik hier voor de afstandsbediening, zoekt u het in- / uitschuiven knoppen, en beginnen met testen. De maximale omvang van de helling is afhankelijk van de fabrieksinstellingen. Raadpleeg de handleiding om te controleren hoe de helling aan te passen. Test de knop intrekken om te testen hoe goed de luifel trekt. Als de zonwering volledig is ingetrokken, zal het automatisch stoppen, zelfs wanneer het inschuiven ‘nog steeds wordt ingedrukt.