hoe om olie af vinyl vloeren schoon

Stap 1 – Gebruik Warm Water

Stap 2 – Gebruik Vinyl Cleaner

Stap 3 – Ga verder met warm water en herhalen

Indien u onlangs gemorste olie op uw vinylvloeren, hoeft u niet in paniek te raken. Hier zijn een paar materialen en de stappen die u snel en veilig kunt gebruiken om dat de olie te krijgen van de vloer.

Het eerste wat je wilt doen is proberen warm water. Je kan ofwel nat van de spons met warm water of gebruik maken van een doek. Veeg de plek om zoveel af als mogelijk te krijgen zonder te wrijven te veel. Je wilt eigenlijk proberen om te genieten van zoveel als je kunt. Gebruik papieren zakdoekjes om ervoor te zorgen dat het overtollige water omhoog wordt gedrenkt met de olie als je verder gaat.

Bij het kiezen van een vinyl schoner wilt u misschien eerst met het bedrijf of de winkel waar u uw vloer gekocht voor een aanbevolen merk te spreken. Anders kunt u een generieke of andere vinylreiniger bij de meeste supermarkt of algemene winkels te vinden. U wilt er zeker van dat het is specifiek voor vinyl in plaats van een allesreiniger zoals u zult uiteindelijk het weken het gebied en zal niet willen verpesten de vloer rond de plek die de olieramp heeft tijdens het schoonmaken. Zodra u de vlek met water zoveel mogelijk te hebben schoongemaakt, kunt u proberen met behulp van een vinyl schoner. Als het een sproeikop dan zul je gewoon wilt spuiten totdat u het gebied volledig te bedekken. Als u nodig hebt om te storten of spuiten, gebruik dan ongeveer een kwart grootte en wrijf het in het gebied. Laat deze oplossing zitten en genieten voor ongeveer 15 tot 20 minuten, afhankelijk van hoe groot de vlek is. Maak dan gebruik van een spons of een doek weer af te vegen de olie in een cirkelvormige beweging en let niet te verspreiden verder. Zorg ervoor dat u te houden afspoelen en spoelen van de spons of doek.

Als je eenmaal hebt gekregen een goed bedrag van de olie uit kunt u een warme doek weer gebruiken om af te dweilen ter plaatse. Wil je deze stappen totdat de olie is volledig off van de vloer. Het kan nodig zijn om het een paar keer te doen, zorg ervoor dat elke keer dat u het vinyl schoner je laat het lang genoeg inwerken en dan nadat u het afvegen u het gebied met warm water te wassen.

Deze stappen moet u helpen om eventuele olie uit uw vinyl vloerbedekking te verwijderen. U wilt in gedachten te houden dat als dit niet werkt kun je een spons dat is een beetje ruwer maar je wilt niet staalwol of iets dat gaat om het oppervlak van uw vloer schaden gebruiken gebruiken. De beste manier, hoewel het tijdrovend kan zijn, is om door te gaan om te genieten en veeg het gebied totdat het helemaal schoon is.