hoe om stof te verwijderen uit uw DLP-projector

Stap 1 – Neem de nodige voorzorgsmaatregelen

Stap 2 – Open Up Your Projector

Stap 3 – grondig schoon uw projector

Stap 4 – Breng uw Finishing Touches

Als uw DLP projector is behoefte aan een goede schoonmaak, kunt u enigszins terughoudend zijn om de taak uit te voeren. Immers, het wegwerken van het interieur stof met zich meebrengt openstelling van de projector. Nou, wees maar niet bang, want met behulp van deze handige gids en de juiste set van tools, zul je in staat om krachtig reinigen van uw stoffige DLP projector op een eenvoudige en stress-vrij mode. Lees verder als je geïnteresseerd bent in het maken van stof beladen DLP projectoren een ding van het verleden zijn.

Voordat u kunt beginnen met het schoonmaken van uw DLP projector, moet u eerst ervoor zorgen dat het apparaat is uitgeschakeld en veilig losgekoppeld. Hoewel deze stap je net zo lastig kan stoten, moet de veiligheid altijd uw nummer een prioriteit zijn wanneer je werkt met elektronica. Zodra u heeft bevestigd dat de projector is uitgeschakeld en de stekker, kan je door naar de volgende stap.

Gelukkig is deze stap is niet zo ontmoedigend als het klinkt. De meeste projectors hebben gevallen die op hun plaats worden gehouden door unsnappable grendels, die over het algemeen is te vinden op de zijkanten van de apparaten. Met behulp van uw vingers voorzichtig unsnap de vergrendelingen en verwijder het geval uw DLP projector. Zodra de zaak goed is verwijderd, zette het op een veilige plaats en ga naar de volgende stap.

Nu u alle voorbereidende maatregelen hebt genomen en afgevoerd geval van uw projector, is het nu tijd om de schoonmaak te beginnen. Met behulp van uw elektrische luchtblazer of kan van samengeperste lucht, overgaan tot stof blazen van het interieur van uw projector. Als uw schoonmaak middel bij uitstek is een spuitbus met perslucht, let er dan op de bus ondersteboven te houden bij het spuiten, omdat dit kan leiden tot vloeistof wordt gelekt in uw projector. Zorg er ook voor om de plastic slang-achtige verbinding die wordt geleverd met de meeste blikjes van samengeperste lucht naar uitlaat van uw blik bij het spuiten vast. Ook dit helpt voorkomen dat vloeistof lekken in uw projector.

Nu dat u uw projector van stof heb ontdoen, is het raadzaam dat u voorzichtig verwijderen van het apparaat lensdop en maak het af met behulp van een zachte doek en een betrouwbare merk van niet-schurende lensreiniger. Daarnaast is het ook een goed idee om de behuizing van de projector een snelle afstoffen geven voordat reattaching het. Hoewel deze stappen zijn puur optioneel, zullen ze ervoor zorgen dat elk belangrijk onderdeel van uw projector is mooi en schoon. Ten slotte, gewoon snap het geval van uw projector weer op zijn plaats en geniet van uw vers schoongemaakt DLP projector.