hoe om te bepalen welke maat air conditioner die u nodig hebt

Stap 1 – Het meten van de kamer

Stap 2 – Het berekenen van vierkante meters

Stap 3 – Berekening BTU

Stap 4 – Locatie

Het kiezen van de juiste airconditioner unit is eigenlijk ingewikkelder dan je zou denken. Er zijn veel verschillende airconditioners beschikbaar, allemaal met verschillende maten en ratings;. Airconditioners, net als andere verwarmingstoestellen, worden gemeten in BTU. Je moet de tijd om nauwkeurig te berekenen van het aantal BTU je echt nodig hebt te nemen. Het kiezen van een eenheid die is te klein te veel spanning op de airconditioner. Het kiezen van een eenheid die te sterk meer elektriciteit dan nodig afval. Het is eigenlijk niet de fysieke grootte van een airconditioner dat is belangrijk, omdat veel kleinere eenheden zijn net zo krachtig als grotere. Hier is hoe om te bepalen wat de grootte van de airconditioner die u nodig hebt.

De airconditioner die u wilt installeren zal afhangen van de grootte van je kamer en je huis grootte. Het is belangrijk om tijd te besteden het meten van de kamer om ervoor te zorgen dat de airconditioner die u kiest krachtig genoeg, maar niet overweldigend zullen zijn. Hoe groter de kamer, hoe krachtiger air conditioner die je nodig hebt. Gebruik je meetlint uit te werken van de grootte van de kamer in voeten.

Een airconditioner die is te machtig zal moeten vaker aan en uit te schakelen naar uw kamer op de juiste temperatuur, die zal eindigen verspillen energie en geld te houden.

Bereken de oppervlakte van je kamer. Vermenigvuldig de lengte van de kamer in voet door de breedte. Gebruik je rekenmachine indien nodig. Hier wil je gewoon een geschatte antwoord, maar als je kamer is anders dan een rechthoek of vierkant verschillende vorm, moet je terug naar de geometrie klasse denken.

Nu dat jij de vierkante meters van uw kamer, moet je uit te werken hoeveel BTU je nodig hebt om te verwarmen en efficiƫnt te koelen. Een oppervlakte van 300 vierkante voet kan normaal gebruik maken van een airconditioner met 7000 BTU heel gelukkig. Dit betekent dat als je kamer is 600 vierkante voet in grootte, moet u een airconditioner te kiezen met ten minste 14.000 BTU;. Voor een meer accurate antwoord, kijk op een BTU diagram om het aantal benodigde per vierkante voet te vinden. Je zult in staat zijn om deze grafieken te vinden op het internet, of in brochures om airconditioners te kiezen.

Hoewel deze berekening u een ruw idee over de grootte van de airconditioner die u nodig hebt om te gebruiken zal geven, het is geenszins een exacte wetenschap. U moet eerst kijken naar uw locatie, de warmte in uw regio en hoe krachtig een airconditioner u nodig heeft. Als je in een warmere omgeving van de wereld wonen, overweeg dan het verhogen van de BTU’s met 10 tot 20% om rekening te houden voor het temperatuurverschil.