hoe om te controleren of uw garage gas wandverwarming lekt

Stap 1 – Geur

Stap 2 – Onjuiste Verwarming

Stap 3 – Window Condensatie

Stap 4 – Roet

Stap 5 – Wat te doen

Als u een garage gas wandverwarming hebben, is het belangrijk dat u in staat om te vertellen of het lekt zijn. Een lekkende gaskachel is iets dat kan uiteindelijk op een zeer gevaarlijk als het niet goed wordt behandeld. Er zijn verschillende dingen die kunnen aangeven dat uw garage gas wandverwarming lekt. Zorg ervoor dat u kennis te nemen van deze, zodat u in staat om alle lekken te voorkomen van het krijgen uit de hand en ten onrechte worden behandeld zal worden.

Een van de eerste dingen die je zult merken wanneer u een lek in uw gas wandverwarming is de geur. Je gaat om gas te ruiken in het gebied dat de kachel in. Zodra u de geur van gas opmerkt, verlaat de ruimte en alarmnummers ambtenaren. Draai niet op een licht of een poging om iets te doen. U verlaat het gebied en om hulp roepen. Draaien op een lichte of een poging om zelf niets kon alleen maar tot gevolg hebben dat er een explosie te doen.

Als u merkt dat uw kachel de manier waarop het zou moeten niet aan het opwarmen is, dan kan dit een teken zijn dat het gas lekt. Gewoonlijk zal de kachel moeite verwarmen van het hele gebied hebben, en het zal ook niet aan zichzelf uitschakelen. Als uw verwarming gebeurt met de manier waarop het zou moeten, ook al is het niet uit te schakelen niet te verwarmen, dan is het een goed idee voor u op te roepen het gasbedrijf en hebben ze naar buiten komen om te controleren op uw gas wandverwarming.

Dit is iets dat, uiteraard, alleen werkt als je toevallig vensters in uw garage. Als u merkt dat de ramen die in de garage hebben de neiging om veel condens op hen om geen reden, dan kan dit een teken zijn van gas lekken zijn. U moet ervoor zorgen dat u geen tijd te verliezen bij het verkrijgen van het gasbedrijf om uit te komen en een kijkje nemen op alles.

Als u tabellen of banken of oppervlakken in je garage hebt, kijk dan om te zien of ze hebben geen roet op hen. Wanneer een gaskachel lekt, zal roet vaak zijn weg vinden op de oppervlakken. Dit is een zeer veelzeggend teken dat er iets niet klopt.

Je moet nooit proberen de lekken zelf op te lossen. Zelfs als het blijkt te zijn een vals alarm te zijn, het is altijd een goed idee om het gasbedrijf bellen als u een lekkage vermoedt. Een gaslek is niet iets om te worden gespeeld met. Als op enig moment je het gevoel alsof je gaskachel niet goed werkt, bel dan voor professionele hulp onmiddellijk.