hoe om te controleren op structurele schade aan het interieur deurkozijnen

Stap 1 – Het inspecteren van het Frame voor houtrot

Stap 2 – Controleren op andere oorzaken

Stap 3 – Het merken van de schade

Structurele schade kan overkomen binnendeur frames voor een aantal redenen, maar het resultaat is altijd hetzelfde, een verzwakte structuur. De meest voorkomende reden is houtrot. In feite, structurele schade en houtrot zijn met elkaar verbonden.

Om te beoordelen hoeveel schade is gedaan om uw interieur deurpost, drukt het hout met een schroevendraaier of uw duim in staat zijn om de “geven” of zachtheid van het hout kennen. Dit geeft je een idee van de omvang van de schade te geven.

Structurele schade kan ook veroorzaakt worden door insecten die droeg en leven in het hout. U kunt dit controleren door te controleren op het oppervlak van het kozijn voor kleine gaten die zijn gemaakt door de insecten in het invoeren van het hout. Ook hier kun je controleren of er schade door het indrukken van het hout met uw duim of een schroevendraaier. U kunt ook tikken op het hout met een hamer voor leegte.

Om de gebieden in uw houten frame die werden beschadigd markeren, een lijn trekken met het potlood die ongeveer 2 inches hoger dan de beschadigde gebieden zou moeten zijn. Dit zal u toelaten om te bepalen of een deel van uw interieur houten frame te vervangen of te wijzigen het gehele frame helemaal.