hoe om te kleppen op hete water radiatoren veranderen

Stap 1 – Snijd de Macht

Stap 2 – Giet de Water

Stap 3 – Bereid de nieuwe klep

Stap 4 – Verwijder de oude Valves

Stap 5 – Vervang de Valves

Stap 6 – Draai de Water On

U kan nodig zijn om de kleppen op een warm water radiator van tijd tot tijd te veranderen. Ze kunnen oud en verroest te krijgen en moeilijk te draaien. De kleppen moet in goede conditie als je wilt om de radiator met succes gebruiken. De aanschaf van een nieuwe radiator elke keer dat de kleppen worden verroest of kapot kan erg duur geworden. Het is ook niet nodig omdat deze te vervangen is niet zo moeilijk. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om de kleppen op uw radiator op uw eigen te veranderen.

Schakel de stroom naar het water radiator. Als u werkt met een gas radiator, ook zet de gastoevoer af, je kunt dit doen met behulp van de gasklep, meestal te vinden in de richting van de onderkant van het toestel. De macht en het gas moet worden uitgeschakeld als je wilt om veilig te werken op uw radiator.

Net onder de veiligheidsklep, moet u een afvoerkraan te zien. Open deze om het water af te voeren uit het systeem naar de dichtstbijzijnde afvoerputje. Het moet minder dan 5 minuten om de radiator helemaal duidelijk. Indien de dichtstbijzijnde afvoer te ver weg is, dan kan het noodzakelijk zijn een grote bak om het water naar de afvoer. Zeker niet door naar de volgende stap totdat al het water is afgetapt succes van de radiator.

Wikkel de draden op de nieuwe kleppen met pijp dope, die zal helpen om af te dichten de draden zodra u de nieuwe ventielen te installeren. Zorg ervoor dat u niet te veel als dit te gebruiken kan het werken met de kleppen moeilijk. Alleen genoeg te dekken de draden van de nieuwe kleppen.

Gebruik een sleutel om de oude kleppen te verwijderen. Als ze ernstig beschadigd zijn – net als tegen roest – moet u wellicht Pijpsnijders gebruiken. Als je deze route te gebruiken, moet u een nieuwe stam te installeren ook.

Plaats de nieuwe kleppen in de stengels. Draai de nieuwe kleppen op de stengel, totdat ze te vangen. Gebruik de sleutel om ze te scherpen, maar niet te veel, want dit kan schade aan de nieuwe stengels. Alleen draai ze tot ze niet meer kunnen bewegen, en dan stoppen.

Herstel de watervoorziening, en testen om te zorgen voor de nieuwe ventielen naar behoren werken. Als je ziet water lekt uit de hele kleppen, moet u het water weer de kleppen te draaien en te verwijderen. U mag alleen maar behoefte aan meer pipe dope om dit te corrigeren. Zodra u bevestigen dat ze goed zijn geïnstalleerd, kunt u zowel het water en de macht te herstellen.